Ahojte ženy chcem vam povedať že dnešní som bola v Milk agru a chcela som kúpiť olej slnečnicový to boli neskutočne ceny🙉 za 1l 3.89 a za 2l 10.99€ to som bola v šoku. A kto vie ešte ako ďalej a koľko bude stáť za 1 l možno aj viac.
@zmrzlinka2021 asi,ale olej ide do vsetkeho
Zrejme je to drahý obchod. A nechápem pomeru 1 liter a dva litre, tam je nepomerne vyššia cena. Mne vydrží 1olej aj dva mesiace. Vyprážam asi trikrát do roka.
@patuska00 budes kupovat mast 😉
My mame liter oleja cca na mesiac. A mne sa napr. velmi paci, ked vidim v zahranicnych videach, ako ho vyslovne aplikuju na panvicu len formou "spreju".
Pouzi masť, maslo...nejaký problém?
Treba ísť do zahraničia napr v PL majú zajtra olej za 2,12 /l nakúpiš celej rodine, natankuješ a ešte stále ušetriš aj keď si z ďaleka :D
@klarissa25 masť a maslo sú lacné? 🙂
@stanulienkat bože 1l za dva mesiace😀 tak ti vieš ušetriť ja akože 4l alebo 5l za mesiac ja používam do všetkého jedla olej napr na ryžu do zemiak do mäsa ... Ale pozor mám aj masť masť naj radšej do zemiak
@laila22 no kúpiš to co je v akcii..niečo vždy je...
@klarissa25 hej stále pozerám letáky🤣
ludia nadmerne vela pouzivaju olej a potom aj tak vyzeraju ... hld trocha uberies naucis sa varit zdravsie al si kup air fryer a budes smazit bez oleja ...
@patuska00 Tak ale cez týždeň varím párkrát iba pre manžela, ja sa stravujem v robote, dieťa v škole. Samozrejme olej dávam aj ja do veľa jedal, ale ja ho dávam tak máličko, že ja tak dosť diétne varím. 5 l oleja miniem za 3/4 roka. Neviem si predstaviť kam by som toľko oleja liala. Fuj až mi je zle.
@klarissa25 nie vôbec nieje problém mám aj masť domáci
@syslik81 základ slovenskej kuchyne: na troch deci oleja osmažíme cibuľu..... a od toho sa odvíjajú skoro všetky jedlá. Keby sa ľudia u mňa stravovali tak sú všetci štíhli.😁
@stanulienkat jaj to aj ja tak dám malo ale svokra nie😅
Vcera som kupila slnecnicovy v lidli za 2.19
@patuska00 tak jedine ubrať z oleja, kúpili sme teplovzdušnú fritezu včera som robila rezne a iba som ich sprejom trošku naolejovala a boli bombové, cibuľku zásadne na masti s trochou masla, zasmažka zase len maslo , do cestovín olivový olej, do ryže trocha slaninky -chytí bombovú chuť ja osobne mám liter oleja na 3-4 mesiace niekedy aj dlhšie keď sa nerobia prsia vysmažane v cestíčku to nemáš ako inak urobiť
Ja mam 1l oleja aj 2mesiace...netrraba ho liať všade... V živote sme nedávali olej do ryze, na zemiaky len v prípade ze ich pečiem v rúre aj to nakrájame zemiaky do misy dám za lyžicu oleja, prémia sam a dám na plech.
Keď pečiem mäso tak dám za lyžičku nie deci. Keď chcem "smažené" tak to spravím v rúre postriekam plech olejom
@sense veď a ja tak keď pečiem mäso tak dám si na lyžicu oleja a nie veľa ale ja ryžu dám trochu oleja v hrnci a potom ryžu so sklom opražím ja tak robím a na zemiak tiež vodu predsedom dám masť soľ a tak a keď na kašu tak mlieko a mixujeme ale niekedy dáme do ineho trochu viacej oleja
Ja som naposledy olej kúpila vlani v novembri a nejak mi nechýba 😀
@stanulienkat z čoho ti je zle 🙂z oleja 😅Veď normálne varím ako všetci normálne dávam ako všetci nie veľa ani ne malo akurát ja nechcem v spájzli iba jeden ks chcem aspon 5l alebo 4l niemam rada malo keď otvorím dvere alebo keď idem do spájzli vidno že mám trochu viacej nie🤣
@patuska00
aspon budeme zit zdravsie, menej vyprazat 😉