Drahé tetovanie

daredelilah
5. jún 2024

Zdravým , nedávno som sa išla poradiť do tetovacieho štúdia ohľadom tetovania ktoré by som chcela a teda ostala som šoku kolko za to pýtaju penazí (potom aj iné študia sa vyjadrili ešte drahšie ). Samozrejme som išla do toho s tým že práve lacné to nebude (material , práca ...)ale i tak mi to príde premrštene . Ide o 3 cm tetovanie na koreň palca , kvet maku (kvet a stonka a pár listov )a chcela som to fakt utle . Kožu mám bežnu , necitlivú , nič na nej nemám .Takže by som chcela vedieť som idiot ja a je bežné že takéto malé tetovanie stojí 100-150 eur alebo som zašla do prestížnych luxusných salónov . Ďakujem za rady.

melanta
5. jún 2024

Nezašla si do prestížneho luxusného salónu. Prestížny tatér by ti takéto tetovanie ani neurobil, ak nie si jeho stály zákazník. Nezaoberal by si sa niečím takýmto malým.

thirstymonk
5. jún 2024

@daredelilah Čauko, vzhľadom na salón to nie je premrštene. Ešte závisí od lokality. V BA je to určite drahšie ako dakde v medzilaborciach.
JA som bol na tetovanie v poprade. Mená deti ma vyšli na 50€, len čisto mená, bez všetkého. Potom som si dal kríž s nápisom, ten ma vyšiel na stovku (na lýtko cca 12x8cm). No a potom som si dal celé rameno vlkom a dvoma malymi vlčkami, to bolo na dvakrat a vyšlo ma to prvykrat 200 a druhykrat 150.

maranco
5. jún 2024

@thirstymonk pod ten kríž by sa ti hodil odkaz na 3. Mojžišova 19:28

crazy_cat_lady
5. jún 2024

100-150 eur mi pride dost, za naozaj male 3 cm tetko, ja mam tetovania zo salonov v BA, z toho jedno ma vyslo do 50 eur, lebo to bol len datum svadby (co je minimalna hodnota, za ktoru tetuju), kazdopadne, dobry tater by ti aj poradil, aby si si tetko na palec nedavala, lebo sa to po relativne kratkom case "rozpije" a nevyzera to dobre, prip. farba zvykne casom vypadnut..

unicornlady
5. jún 2024

nedávno som videla video o tetovaniach, tak ak by niekoho zaujímalo

https://www.youtube.com/watch?v=nGggU-Cxhv0
thirstymonk
5. jún 2024

@maranco Nehodí sa, lebo to sa týka vypaľovania (ciachovania) a to, pokiaľ viem, sa dnes už nerobí. Zárezy pre mŕtvych som si tiež nerobil :D To by si skorej musel prečítať celý levitikus v celom kontexte a vzhľadom na danú dobu. Ale to je na úplne inú debatu.

daredelilah
autor
5. jún 2024

@thirstymonk lokalita je Martin a presne taku sumu 50-60 eur som čakala , no asi budem musieť zajst o BA :D kríž s nápisom 12x8 cm 100e oproti 3cm krat 0,5 max za 120 min je proste rozdiel .

daredelilah
autor
5. jún 2024

@melanta aha takže podľa tvojej logiky nieje malé tetovanie hodné označeniu umenie ? Niekedy je menej viac , niektorým ľudom stačí a páči sa im niečo decentné na to aby vyjadrili svoju osobnosť ..či taký si majú robiť to tetovanie sami alebo ísť čisto k neskuseným a netalentovaným tatérom ?

thirstymonk
5. jún 2024

@daredelilah Tak je asi rozdiel 7 hodín tetovať pol ruky, kde je tá suma 200€ podľa mňa úplne primeraná a je rozdiel vtetovať 1x2cm na palec niečo, čo trvá pol hodiny za stovku.