Ahojte, nemohli by ste mi niektorá z vás požičiať kartičku-odfotiť? Len na jeden nakup- spoločenskú hru. Neviem ako to tam funguje no na nete si založiť novú neviem. Ďakujem !❤️
@marlenka1889 nenakupuj tam, nepodporuj takých ľudí prosím ťa, hračky vieš kúpiť aj inde.
@zelenakobyla123 Prečo odsudzuješ celý obchod kvôli odvahe jediného človeka prezentovať svoj nepopulistický názor?
@zelenakobyla123 taki primitivi su skor na plac.😏
@stanulienkat ano kosice a ty si z Uránu alebo Neptúnu?
@simonettasimonova no ty si iny deges.
@stanulienkat mozem sa opytat, co si myslela komentarom "no...Kosice. co by sme chceli,ze?"
@tanyan tiez just nakupim tam kde je lacnejsie a nic take hrozostrasne nepovedal len co si mysli polk Sk
Co napisala nemiestne @zelenakobyla123 ?? Ved poslala len smajliky!! Tu je zas dvojaky meter
@admin potom zmazte celu diskusiu.
@stanulienkat prepáčte,nebola som tu čo mi ušlo?..
@marlenka1889 trosku mi usiel slovnik na jednu pani. Zmazali ma-to je ok. No zmazali aj jednu pani, ktora nic hanlive nenapisala, len poslala vysmiateho smajlika. Chore toto.
@zelenakobyla123 my nakupujeme v Dráčiku aj tak keďže tam su hlavne s ich kartou dobre ceny pokiaľ nenájdem na nete lacnejšie. Problém Dracika je v Tom že nema konkurenciu 😀
@marlenka1889 pošlu do IP, my tam už nechodíme