Dobry, viete mi prosim poradit ako mam postupovat ked chcem vratit tovar od Dr.Maxa zakupeny z eshopu?
@veronika250989 Ahoj, prosim ta vedela si vratit tovar? Pozerala som ich stranku ale o vrateni som nic nenasla len o reklamacii
Ja som to tiez nevedla najst na ich stranke, zavolala som na ich call centrum a tam ma navigovali. Skus tiez.
ja mam s tymto dobru skusenost, kedze mam zakaznicku kartu, tak to bolo jednoduche, ochotne mi vratili peniaze za tovar, ktory som priniesla do kamennej predajne alebo teda lekarne🙂 je to rozhodne fajn benefit.
Ja som vracala tovar na tu adresu do Senca
@uhgara Tak to som fakt netusila. A vobec im nevadilo, ked to bolo uz otvorene, nacate, zjedene? 😂 Vsak ako inak mozes posudit, ze ti to nevyhovuje, vsak?
@sasenka6 tak tak, tiez som najprv hladala v podmienkach, kade tade, ze co robit v takomto pripade, ale dopatrala som sa🙂
@anna_maria1 presne tak, musis to nejakym sposobom odskusat najprv, takze samozrejme, ze to balenie bolo nacate🙂 nemali problem vobec.
@uhgara no akoze mne sa este zatial nestalo, ze by som daco potrebovala vracat, ale dobre vediet, to sa zide jednoznacne, je to fajn benefit. vsade to takto nemaju, pokial viem teda.
@uhgara a ked to posielam na ich adresu, tak mi vratia logicky na ucet peniaze asi vsak? ja idem posielat dnes akurat. objednavala som z internetu, tak preto to musim takto, no skoda. ale nevadi, akoze poslat to je najmenej podla mna, nakolko sa tak ci tak chystam na postu.
@janett_332 presne, v pripade potreby je toto fajn vec a vela ludi o tom napriklad ani nevie. ani moja mamina netusila.
@hvolkovamirka no ono to je ovela jednoduchsie, ked mas blok od nakupu z kamennej lekarne🙂 ale da sa, jasne.
Tiez som zachytila v telke, teraz na to aktualne bezi reklama - garancia vratenia penazi v pripade nespokojnosti zakaznika🙂 Akoze tv moc nepozeram, bola som v kuchyni akurat a sa mi to dostalo do usi, ma to zaujalo celkom :D
ano, treba pozerat telku 😀 ale tak reklama si svoju cestu najde, ak to neuvidis v tv, uvidis to inde zarucene :D
No to je fakt🙂 A to je aj nejak dane, ze len na niektore konkretne produkty sa ta garancia vztahuje, alebo ako to je?🙂
@anna_maria1 vztahuje sa to vlastne na vsetky volnopredajne produkty so znackou dr. max. myslim, ze len nejake tri ako Bebelo, Nunace a Skinexpert sa nevracaju, na to sa to nevztahuje.
@uhgara Tak to je celkom v pohode si myslim, zase to nie je nejak extra velke obmedzenie. Ked sa ti nieco nezda alebo ti nevyhovuje, tak vratis a je to. Tak by to malo byt vsade podla mna.
Aj viete niekto presne, ze kolko mam na vratenie produktu? Aky cas tam nesmie uplynut? Mesiac to asi nebude, ci?:D Lebo niekde je viac, niekde menej, pri tomto absolutne netusim.
@uhgara Bebelo produkty nakupujem bezne, ale zatial som nemala potrebu nic vracat a myslim, ze to tak aj zostane🙂
@anna_maria1 ja myslím že lieky do 7 dni, a iný tovar do 14 dni od prevzatia
@veronika250989 preco si to nepozries na stranke? Stalo ma to 3 kliky https://www.drmax.sk/reklamacie/