tak sme sa dočkali,za cca 5 minut zacina....cakate? ja ano, som zvedava.
tak pozerajte -sudna sien je hrozna,ale hroznejsie su veci,pripady,co sa tykaju deti.
nasich,vasich -vsetkych.
Falco a ako Ťa nájdeme? 😉
relacia o nicom, je to suche, sama pretvarka, mne osobne sa to nepaci, som sklamana 😒
Dr. Hermanová je niečo ako súdna sieň. zase somarina, čo sme odkukali zo zahraničia 😖 nedá sa to pozerať. keby radšej dali niečo normálne. poriadny večerníček alebo o zvieratkách. telka je dnes už strašný brak 😢
zatial je to pekná blbost - moj názor
prilis umele.
beriem to skor,ze je tazko hrat obet aj ytch "postihnutych"
v kazdom pripade zaujimave ake metody sa pouzivaju a ako moze "malickost" ako prepad zaposobit na dotycnych.
ked prepadli mna,skor mi to prospelo-aspon si myslim.
No skoda, ze som nepozerala. Bola som zvedava...v uputavkach to vyzeralo strasne umelo totiz... 🤐 😕
ja som videla 10 minut, ale podla mna to nie je nič moc... resp. vobec sa mi to nepači...
ja som to tiež pozerala asi 15 - 20min. a teda pekná blbosť
bibula - ťažko? hercovi nie je ťažko nič zahrať, každý z nás je svojím spôsobom herec a nechcem sa chváliť 😀 ale ja som tiež dobrá herečka, keď treba 😅
mno,,ja som to kukala,,,,a je to dost neosobne,,,a ti herci,,,tam,,,je to vidiet,,ze je to omele,,,,a dost,,,studene,,take neosobne,,zasa,,nieco,,,,co sme prebrali,,,,,z ameriky,,,,,,a nic,,moc,,veru keby boli,,nejake,,poriadne vecernicky,,,alebo rozpravky,,,ovela.....lepsie by sa na to pozeralo.......len mi luto malyx,,,deticiek,,,,,co nemaju pozerat na co,,,,na nijake,,,poriadne vecernickyx,,,cest vyxnimkam,,,,, 😉
🙂tazko,pretoze to nie su herci,tak isto su to obycajny "reklamni" ludia,tak isto ako aj v sudnej sieni 😉
O čom to bolo? Ja som to prirodzene nepozeral, veď som sa videl sedkať a čapkať v hľadisku v 5 proti 5 - špeciál :D
20-tku prepadli a vratila sa zo soku spat na 10 rokov 😒
no apotom ta psychologicka na nej" pracovala"
pekne si tapkal? pravidelne?: 😀 😀 😀
Samozrejme, veď tam bola Slávka Halčáková, moja najobľúbenejšia herečka... :D
bibula, nehovor mi, že by si to nezahrala lepšie, poznám x ľudí, ktorý by tam s kľudným svedomím mohli ísť a hrať a zahrali by to perfektne, toto bolo trápne a umelé...
no,ta je fakt fajn.-)
ja neviem,asi by som bola ako paprika🙂))alebo paradajka 😀
😀 😀 😀
takže ako čítam, tak je to dosť blbé. nestihla som to kukuč ☹
... na co bola tato relacia dobra? pozrela som si prvu polku a mala som dost. Nech s tym radsej skoncia, lebo pozerat sa na takuto hlupost v sobotu podvecer je desne.
... sacharin ma viac prirodzeneho v sebe ako tato umela relacia.
a čo súdna sieň? mne sa to sprvu páčilo, ale teraz ani neviem, či ju opakujú alebo dávajú nové diely.
mali by si otvorit treti kanal na taketo blbosti...ktore aj tak nevedia robit 😠 😠 😠 kanal JOJ MINUS
mne teda úplne stačili upútavky..
A súdna sieň 😝
pozerávala som to na jednom z poľských programov a to bolo sto a jedna, toto je ako z amatérskeho predstavenia
snad nebudu tieto blbosti vysielat v prime time?! 😕 😕 😕 ...nech si to nechaju na pondelok 03.45
vraj každá sobota o 18,00
nebude to dlho trvat....zistia sledovanost...konkurenciu....a bude to stiahnute
dúfam 😀
som zvedavá čo budú dávať o týždeň 😝
ja uz ani nie...takto mozu natacat skoro vsetky profesie pri praci...napr.logopeda, ako uci povedat R
ja si to pozriem ak budem mať čas, o tom čase zvyknem deti kúpať, robiť večeru...
Pozerajte radšej o 18:35 5 proti 5 - Hviezdny špeciál... bol som pri jeho nakrúcaní v hľadisku a viem, že je perfektný, tak si ho určite pozrite...