DPD - zásielka balíka bez môjho telefónneho čísla

sabinami
18. dec 2020

Zdravím, je tu niekto kto pracuje pre DPD ? balík ktorý mi bol odoslaný neobsahuje moje telefónne číslo, dá sa tam ešte dodatočne doplniť ?

sissy27
18. dec 2020

@sabinami napíš mail na ich zákaznícku linku. Ak niekto pracuje v dpd tak určite nemá v týchto dňoch čas sedieť na mk...a keby aj, tak to tu nevyrieši, nechápem, že tu vôbec strácaš čas s takouto vecou.

nelca0510
18. dec 2020

@sabinami píš dpd. Oni odpisu do 2 hodín a všetko sa vyriesi🙂

sabinami
autor
18. dec 2020

@sissy27 mail som im už písala ale skúšam či mi niekto nevie skôr poradiť, neviem čo je na tom že tu dám otázku, ak nevieš poradiť alebo nechceš alebo si tu chodíš vylievať nervy tak nekomentuj 🙂

sabinami
autor
18. dec 2020

@nelca0510 ďakujem už som im písala 🙂)) snáď čím skôr odpisu lebo viem že teraz toho majú mega veľa

danielahamar
18. dec 2020

SPS napr. pokiaľ ja nedám číslo ako predajca, neviem tovar ani poslat. Doplniť sa dá, ale pred odoslanim, neviem ako to funguje v DPD, ale volaj, nepíš, ak máš číslo balíka, doplnia hneď.

nelca0510
18. dec 2020

@sabinami ahoj. Ako sa to napokon vyriešilo?

sonka_miro
18. dec 2020

@sabinami cislo sa da vzdy doplnit ale musis mat cislo balika, na zakkade ktoreho to vyhladaju v systeme a cislo doplnia a kurier dostane info. Podla mena to nie vzdy vyhlada, nakolko moze byt preklep, diakritika atd zadane odosielatelom. Pracovala som v inej kurierakej spolocnosti ale system je v podstate vsade rovnaky.

sabinami
autor
18. dec 2020

@nelca0510 Ahoj, nakoniec to dopadlo tak že som šla priamo osobne na ich pobočku, tam na základe čísla balíka zistili že moj balík nemá zadanú ani adresu kam balík doručiť ani moje meno ani číslo :D to musela byt chyba v systéme pretože moj odosielateľ všetky tieto údaje vypisoval priamo na pobočke zasielkovne kde to bolo podané, ešte dobre že som sa tam vybrala ináč by sa moj balík asi vrátil spat k odosielateľovi :D doplnila som teda svoje dodacie údaje a dúfam, že sa im tam už nič nedopletie a balík mi doručia :D

nelca0510
19. dec 2020

@sabinami bozicku.. No katastrofa.. Som rada, že sa to vyriesilo🙂

babydesire
20. dec 2020

@sabinami oni maju stale nejake "systemove" chyby... Mna napadlo po precitani uvodneho prispevku, ze bez zadanych povinnych udajov kam patri aj t.c. system objednavku na kuriera v dpd nepusti.