ahojte, poradte.
objednala som si tovar na dobierku, ktory soms i dala presmerovat do ALza Boxu, lebo ako vzdy, kurier sa ohlasil, ked som nebola doma.
a teraz anstava problem, je to dobierka a najskor to musim zaplatit, az potom dostanem PIN na vyzdvihnutie. cez mailovy odkaz sa pokusam dostat k plateniu, no nefunguje mi to, stale mi to vypisuje,ze zadany kontakt nesuhlasi s kontaktom na zasielke.
skusala som t.c a to vo viacerych tvaroch, skusala som dokonca aj adresu, samozrejme aj mail. a nic. stale to iste.
zasileku si mozem vyzdvihnut len do 1.4.
este mi napadlo, ci som omylom nezadala le udaje,a le mail mi prisiel,a j sms mi prisla a aj adresa je dobra - vidim v maillovej objednavke.
kontaktovala som aj DPD? ale odpisalimi len, ze mam skusit iny prehliadac. tak som skusila aj to, ziadna zmena. tak som tam odpisala, no neviem ci sa dockam nejakeho vhodneho riesenia.
nemozem cely den sediet doma a riesit toto. a zajtra je posledny den na dosriesenie.
mate nejaky napad?
@koniarova ano, planovala som to. nastastie sa mi uz ozvali z DPD., ze mi to presmeruju. tak snad to bud ok.
skor ako v pondelok to nebude, no zas v pondelok a utorok mam program a predajna, kde mi to presmeruju ma pre mna nevyhovujuce otvoracie hodiny. mozno to stihnem, mozno nie, ale snad v stredu by to islo.
jedna zasielka a taketo vybavovacky ohladom toho.
@majamat skús napísať obchodu,odkiaľ si kupovala.