Ahojte, stalo sa už niektorej z vás že posielala cez alzabox balík cez spoločnosť DPD a omylom naskenovala 2 balíky aj keď som chcela poslať obe samostatne? Lebo vlastne mala som 2 balíky ktoré som chcela poslať ale ja som ich nejak po sebe naskenovala ale vložila som iba jeden a tým pádom mi ukazuje obe v alzaboxe aj keď ten druhý tam vôbec nie je. Čo s tým? Ďakujem, posielala som dnes prvýkrát. Ten druhý už neviem poslať ani cez iný alzabox lebo ho eviduje ako že sa nachádza už v alzaboxe s tým prvým balíkom a budem musieť stitok vytlačiť ešte raz
Do jednej schranky ide jeden balik. Nechapem ako ta napadlo davat dva baliky do jednej? Nechapem ani ze ta po naslenovani jedneho kodu pustilo skenovat iny…
Ked sa nezmesi balik do schranky, zakliknes na displeji moznost “otvorit vacsiu schranku” a tu prvu zatvoris a takto to robis az dokym sa ti neotvori vhodne velka schranka. Ale aj ked sa ti postupne otvori 5 schranok neznamena to ze tam mas davat ine baliky 🤷♀️
Ok citala som nepozorne… 🤦🏻♀️ to sa mi este nestalo ze by otvaralo len male schranky, niekedy to trvalo aj 5’pokusov ale vzdy sa nasla vacsia. Ja myslim ze by ten box upozornil ze nema volne vacsie schranky
@vanilkovazmrzka ja som skúšala 6x a furt len 2 tie iste tak som to skúsila takto 🤷🏻♀️ ale tak snáď dotyčnej osobe príde správny balík, keďže kuriér vidi meno na balíku a ten druhý ktorý tam je napisany že je v alze taktiež aj keď nie je poslem znova.
Zavolaj na infolinku a vysvetlí im situáciu. Mne vždy pomohli. Len si priprav čísla balíkov
@lauraa107 a ked si nacitala druhy kod otvorila sa ti ra ista schranka? Urcite zavolaj na tu infolinku budes mat istotu
@lauraa107 nechápem keď už si oscanovala oba naraz prečo si oba nevlozila do schránky?