Ahojte, dievčatá chcela by sa spýtať ako je to z oblečením z Ukrajiny. Keď ste pozerali na facebookovych stránkach ako niektoré dievčatá predávajú značkové oblečenie za lacný peniaz. Chcela by som ísť na Ukrajinu kúpiť tam tovar a predať ho tu. Neviete ako je to s množstvom tovaru? Keď zoberiem viac kusov či mi ich colníci nezoberú? Ďakujem
za normálne odpovede
Znackove oblecenie na trhu za pareur nekupite. tie, co to tu predavaju, predavaju fejky!!!. Po druhe, colnici Vam tovar zabavia - na slovenskej strane, ukrajincom je to jedno. Povolene je doviezt si len pre vlastnu potrebu, 2-3 kusy. Zvacsa to predavaju tie, co byvaju pri hraniciach a otocia auto aj 2x denne. Takto vozia aj lacne cigy, alkohol a benzin. Ak natrafite na *prijemnu* smenu colnikov co Vam rozoberu auto az na suciastky, alebo ak pojdete autobusom a poslu Vas na osobnu prehliadku, moze sa stat, ze aj tie kusy akoze pre vlastnu potrebu vam zhabu a platite pokutu. Vsade na colnici mate polepene plagaty s upozornenim, ze kopirovanie dusevneho vlastnictva je trestny cin.
@dona2003 no z ukrajiny veru dovoz nie je vobec jednoduchy. Vacsinou co viem, tak takto chodia kupovat oblecenie do Turecka alebo do anglicka. Tam to nie je az take prisne ako z Ukrajiny
Ja sice neviem ako to uplne presne chodi ale isto nebudes len tak moct ist na Ukrajinu, nakupit si za plne auto a potom to priviest na Slovensko. Skus napisat priamo colnikom mail ako sa ma v takomto pripade postupovat.