Ahojte, boli ste niekto na dovolenke pri mori v Polsku, mate nejake skusenosti, viete poradit kam? Moj manzel o tom sniva, ja mam trocha obavy. Dakujem za kazde info.
viem, ze je tam more chladnejsie a fuka tam vietor, ale to by nam az tak nevadilo, teraz som citala jeden clanok - blog, opisuje pobrezie a pobyt tam a celkom ma to zaujalo....skor sa bojim tej cesty tam a ci najdeme ubytko lebo chceme ist na "bling", preto som dala temu ci tam niekto uz nebol a nevie poradit kam prečsnejsie ist , ci tam je aspon nejaky autocamping, kde prespat v stane pokial by sa nam nepodarilo zohnat ubytko.... keby sme boli bez dietata nemam problem ale predsa s malym synom...
Toho roku sme sa rozhodli aj my pre dovolenku pri Baltiku.Ubytovanie som objednal cez net v meste Leba asi 1500 m od pobrežia.Apartman na tyžden 1400 zl pre štyroch.Tak dufam že nas Poľsko nesklame.
@majobar
@danielaviki
dajte dievčatá potom vedieť ako bolo. My síce tento rok strávime dovolenku len na Slovensku, ale možno na budúci rok. A tie horúčavy v Chorv. a Bulhar. nás trochu odrádzajú. Predsa nie sme až také slnivé typy. A morská klíma by mala byť zdraviu prospešná pri každom mori, nie? Hlavne kvôli zdraviu detí by som tam šla. Ak by sste nezabudli, tak dajte potom vedieť.
@majobar @smarti my sme to nakoniec na tento rok odlozili, nakolko mame dovolenku uz buduci tyzden od stredy a ja som skor typ ze musim mat dlhsi cas na vybavenie a nie takto na rychlo, a hlavne nas odradza ta dla cesta polskymi cestami, mozno buduci rok by sme sli a normalne cez cestovku , aj syn bude troska starsi....majobar ak nezabudnes, napis sem,ze ako bolo a ako ste boli spokojni a hlavne aka bola cesta....tak prajem peknu dovolenku nech vsetko vide podla vasich predstav....
ahojte heheh kazdy slovak,slovenka si mysli ze pri pl mori je zima,fuka,voda studena 🙂 je to nie pravda more je teple v letie ak je horuco tak kludne sa to da ,voda je naozaj tepla verte mi 🙂 more je krasne ,plaze su perfektne 😎
plaze su v prvom rade strasne preplnene, neda sa tam pohnut 🙂 ale inak super dovolenka, pokial to niekomu nevadi, tak Pl. odporucam, ja mam Polsko veeelmi rada 🙂 az na tie cesty 😉
ano mas pravdu plaze su preplnene, celkom v poho su trosku dalej od centra.Odporucam Miedzyzdroje,Pobierowo,Rewal,Kolobrzeg. 🙂
Chystame sa k Baltkemu moru,bol niekto z vás???ake máte zkušenosti?jediného coho sa bojím studeného mora a silného Vetra.....brrrr.Strašně nás láká tam ist,som plná ocakavani,prekvapeni....drzte palce
Po pravde nemám veľmi rada veľké horúčavi, na pár dní je to príjemná dovolenka. Je to kúsok a musím povedať že je tam aj lacnejšie 🙂
@natalyk666 ahoj sice je to tu starsia tema, ale aj tak sa skusim spytat.. tento rok planujeme taky mensi eurotrip ( okrem rakuska a ciech je baltske more je jedna zo zastavok ( Leba, Kluki, Gdansk ) i a cestou naspat vnutrozemie, a posledna zastavka zakopane tiez mozno par noci a sup domov... v akej obôlasti si bola ? ceny viem, ze niekde lacnejsie, niekde drahsie... s chladnejsim morom pocitam, preto pozeram aj aquaparky, ide nam najma o prirodu, mesta, vylety lodou, atrakcie pre syn& ( dinosauri pakr, indianska dedina , vodny svet, morske muzeum , na juhu pl lunapark... ) toto mam pokukane.. len mi ide o to hlavne aby neprslao, prve dva julove tyzdne.. ake tam byva pocasie ? cesty ( viem ze ne su dialnice ) su nejake rozbite, alebo preplnene na severe polska ? diky
ja by som sa asi bála,že tam bude chladno a studená voda,predsa je to kus na sever