Dovolenka presunutá cestovnou kanceláriou

emmaemm
1. sep 2017

Ahojte,uz sa vam stalo,zeby vam cestovka presunula dovolenku? Vraj kvoli nepriaznivemu pocasiu v krajine,kde ma pristavat lietadlo . Este som o takom nepocula preto sa pytam ci je to bezne a ako postupovat ?

svetlana35
1. sep 2017

@emmaemm ano stalo, ale dali nam kompenzaciu.

emmaemm
autor
1. sep 2017

@svetlana35 a o kolko vam ju posunuli ? Lebo nam az o 10 dni 😕 Da sa od toho v takomto pripade odstupit?

svetlana35
1. sep 2017

@emmaemm nam len zmenili miesto pristatia, a potom nas chceli presuvat busom 3 hod do destinacie. A to sme odmietli, tak nam dali lepsi hotel a lacnejsiu cenu. Podla mna sa da odstupit. A kde cestujete?

pininka
1. sep 2017

Tiez nam xkra posunuli,ale skor len o par hodin, no sused mi vravel ze im tento rok posunuli o tyzden skor dovolenku do turecka. U nas by to bol teda riadny problem,kedz manzel robi ako robi.

emmaemm
autor
1. sep 2017

@pininka @svetlana35 my sme mali ist na bora bora ale vlastne tam na ostrov sa dopravuje lodkou a kedze pocasie nepraje v tejto oblasti tak momentalne neprepravuju na ostrov

tenerifka
1. sep 2017

@emmaemm Si chudera/ci chudak
Trapny blbecek
Na Bora Bora(ak to vobec vies najst na mape a precitat) sa dopravuje len lietadlom, a to len v ramci fr.Polynezie,a kazdy deñ je niekolko letov, je tam super pocasie teraz aj o par dni aj o tyzdeñ(nepocitajme obcasne tropicke prehanky), sledujem to, lebo sa do Polynezie na rok chystam na cely mesiac ....kedze je jasne, ze si nebol viac ako 10km od svojej dediny, nemas sajnu a mas mindraky....preto pises bludy na MK

moonlight1210
1. sep 2017

@emmaemm Ona myslela asi uz v ramci ostrova z letiska.

yogi123
2. sep 2017

@tenerifka a prečo tak tvrdo? Každý má niečo za sebou a nejaké túžby...