Dovolenka na ostrove Krk - Baška

macka27
9. jan 2018

Ahojte, viete mi poradiť dobré ubytovanie?

zuzkaluk
9. jan 2018

Ahoj. My sme boli asi pred ôsmimi rokmi v hoteli Corinthia. Bol celkom fajn, avšak mali sme to ako first moment. Boli sme tam začiatkom júna a nevyšlo nám dobré počasie. Výhodou bolo, že hotel mal vnútorný bazén. Takže sme mohli nejako aktívne tráviť voľný čas. Pre nepriaznivé počasie na začiatku dovolenky sme si chceli dovolenku predĺžiť. Viem, že je tam cestovka siloturist.com Môžeš pozrieť na internete. My sme bývali v budove, kde je Akvarium. Bolo to možno 50 m od pláže a boli sme spokojní.

trinneo
9. jan 2018

My sme tam boli dvakrát po sebe na blink😀 a ubytko sa v pohode našlo priamo na mieste. Vyberali sme podľa toho, kde sme chceli byť a ako ďaleko od pláže... Je to krásna dedinka a nádherné prostredie, takže odporúčam😀 Takže ja skôr odporúčam ísť na blink než dopredu niečo rezervovať...

hettinka
9. jan 2018

tiež sme boli v Corinthii, odporúčam pre rodinky s deťmi, ale radšej mimosezonne, my sme boli v júni posledný týždeň a bolo super, v júli už je nátresk a v auguste býva veterno.
Hotel má vlastný bazén, je bezbariérový, animácie super ... boli sme cez SATUR, mali sme rodinnú izby 2+2, čo je naozaj veľká izba so 4 plnohodnotnými lôžkami, nie že sa človek musí učiť lietať.
Inak je to jedna z najkrajších pláží, s pozvolným klesaním a v mori je piesok, ani obuv nemusí byť. Inde na Krku sú pláže betónové alebo skalnaté.

My sme tam boli už aj znova cez veľkú noc, pridávam foto 🙂 Bolo úžasne, aj sme sa kúpali (v apríli!)

belllinka
9. jan 2018

Aj my sme boli s Corinthii, hotel perfektny, ale plaz priserne preplnena a to sme boli v polovici juna. Cez prazdniny to musi byt masaker. Uz by som nesla.