Dovolenka na Kube s dieťaťom

sida456
29. jan 2018

Dobrý večer. Je tu niekto kto bol na dovolenke na Kube s dieťaťom ? Ďakujem.

panipanka
30. jan 2018

myslis si, ze kuba je destinacia na rodinnu dovolenku? je to isto krasna krajina, no neviem, ci pre svoj rezim nejak bezpecna

ludmilik13
30. jan 2018

podla mna to nie je najvhodnejsia destinacia pre dieta, skor by som povedala, ze je to pre dospelych, Kuba ma bohatu historiu, je tam co pozerat, ale ked s detmi tak skor niekde kde je to aj pre ne nejako prisposobene 🙂

majkeel
30. jan 2018

Kuba je jedna z najbezpecnejsich destinacii, uz len kvoli kubanskej policii. Skor cloveka osklbu taxikari, ako okradnu zlodeji.
S detmi je lepsie ist do nejakej hotelovej destinacie a All In (Varadero, Cayo Coco,...) do hotela vlastneneho zahranicnym investorom. Vtedy je to pobyt ako v hociktorej inej turistickej destinacii.
Cestovat s dietatom po Kube skor nie. Obchody prazdne, doprava nic moc, strava vonku iba v turistickych restauraciach, domace hotely maju roznu uroven, (jeden este ako tak v pohode, dalsi hrozny ...).

tenerifka
30. jan 2018

@sida456 presne ako je napisane o prispevok vyssie, ak sa jedna o valanie sa na plazi, tak je to super miesto na rodinnu dovolenku(rovnako ak aj napr.DR), vyber 5* hotel, kup letenky, zajednaj transfer a uzijete si to....

sisaka
30. jan 2018

@sida456 bola som s dieťaťom, potrebuješ sa niečo konkrétne opýtať?

sisaka
30. jan 2018

@panipanka Kuba je podľa mna veľmi bezpečná, aj mimo rezortov, podľa mna bezpečnejšia než Dominikanska, či Mexiko ale ani tam nie je problém, zvlášť keď človek nepodniká niečo na vlastnú päsť. Ak sa človek chce ísť váľať na pláž, kľudne aj Kuba i keď teda jedlo v rezortoch nič moc..

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikinka2609
25. feb 2019

@sida456 ano boli sme 🙂 s 10 mesačnou dcerkou