Dovolenka autobusom a batožina

kiqusiq
9. aug 2018

Pekny den. Cestovala ste niektora na dovolenku k moru autobusom?? Zaujima ma ako je to s hmotnostou batoziny, nakolko cestovka ktorou idem ja pise, ze max je 20kg na osobu. Chcem si vziat 1 velky kufor, ale nemam doma vahu ani vahu na vazenie kufrov a uz teda zmätkujem, ak by nahodou prevysil (co sa dufam nestane), co potom??? Nechcem to s batozinou prehanat, jednoducho klasicky zbalit veci, len ak by nahodou prevysil. Nikdy som nepocula o tom, ze by v autobusovej doprave vazili hmotnosti batoziny... Dakujem.

korunka1
9. aug 2018

Vážiť batožinu asi nebudú, ale kebyže tam všetci prídu s troma kuframi, tak autobus asi kľakne..preto to obmedzenie.Kufor šupni na osobnú váhu ak máš.

sissy27
9. aug 2018

@kiqusiq žiadnu váhu na váženie kufrov nepotrebuješ - stačí ti klasicky osobná váha, ak sa tam nezmestí kufor samotný, tak sa postav na váhu s kufrom, potom len ty sama bez kufra, vypočítaj rozdiel a výsledok je hmotnosť kufra.
Vážiť pri autobuse to asi nikto nebude, skôr je to pre takých, čo si balia so sebou na letnú dovolenku aj lyžiarsky overal "keby náhodou", aby to veľmi nepreháňali.

dominika6
9. aug 2018

@kiqusiq no na letnú dovolenku ti fakt netreba metrový kufor..letné veci vieš zbaliť naozaj do malého kufra a nevážia to nikde..len sa predpokladá že nebude mať každý po 2 kufre..

knaza
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikina84
11. aug 2018

@kiqusiq ono rataju na hlavu jeden kufor plus nejaka prirucna na kazdeho..to je pohoda..my sme traja a nikdy sme nebrali viac ako dva kufre

fokuska
11. aug 2018

@kiqusiq Urcite na dovolenku neberiem 20kg batoziny - max. 10, takze si myslim, ze nebudes mat problem.

ninah1486
2. apr 2022

my sme tak boli raz a zbalit sa bol masaker, mali sme napchate dva kufre z najkufry...ked ideme autom je to pre mna pohodlnejsie, lebo nahadzem aj do kufrov ale este aj do auta

beahavala
5. apr 2022

noo ja by som autobusom nesla, chodime autom pretoze vzdy navstivime viac miest...ani letecky ma to neberie