Neviete náhodou čo je to? Sme na pláži a niektorí ľudia majú na tele/ rameno, chrbát/ biely krúžok nalepený asi priemer 2 cm. Čo to môže byť?
@daniela2202 kolegyna take mala ale na stehne bolo to na napojenie pristroja kvoli cukrovke
@daniela2202 takéto?
@daniela2202 ale teda mala to sive ak si dobre pamatam
@kristella áno,, to je ono
@daniela2202 tak to je kvoli cukrovke
To je na kontrolovanie hladiny cukru. Aspoň si myslím.
@daniela2202 Je to senzor na meranie krvného cukru. Aby sa nemuseli diabetici kvôli meraniu stále pichať do prsta.
Ďakujem dievčatá
Trochu sa sem votriem - viete mi povedať koľko taká sranda stojí a ci to prepláca poisťovňa? Dakujem
svagor to ma a hovoril ze preplácajú mu na 2 tyzdne, zvyšne 2 ide len na inzulinovej pumpe bez toho
@zuzkagg
@zuzkagg pumpa stoji +/- 3500 eur a voľakedy naklady na nu poistovne nepreplacali (bol to nadstandard). Príslušenstvo k nej preplacaju do urcitej vysky.
@zuzkagg istý počet senzorov ti prepláca poisťovňa ale keď si ho nejako poskodis alebo zblbne tak máš smolu...
@zuzkagg 142 euro 3 senzory na 3 tyzdne kazde 3 mesiace. Zvysok si hradim sama. Vysielac k tomu 473 euro. Plus pumpa, ale tu s tymto typom mat nemusi.
@valilienka2
@andreakotesova
@janewithane
@horalka1986 dakujem
@zuzkagg ja mám senzor, nedavno ešte len začali preplácať poisťovne 12 kusov senzorov na rok pre dospelých plus vysielač, jeden mi vydrží 10dní (používam Dexcom g6) tzn. na 4 mesiace, zvyšných 8 mesiacov si kupujem sama ale zo zahraničia, vyjde to na menej ako 200€ na mesiac už aj s vysielačmi. 🙂
Prelepena sosovicka?