Dotyčný, ktorý ma nemá rád rozpráva o mne druhým a tí dávajú pohľad najavo svoj názor

11. jún 2022

Že vidíte a cítite , dotyčný čo vás nemá moc rád, tak povie o vás jeho známym a tí už na pohľad ako sa k vám chovajú to dajú najavo ?
Ako sa zachovať v takej situácii

elizabeth88
11. jún 2022

No na pohlad,asi su to cudzi ludia?Nic,byt sama sebou,casom si vytvoria sami nazor.Je to neprijemne,stava sa to ale.

mariaveronikag
11. jún 2022

nestretávam sa so známymi tých ľudí, ktorí ma nemajú radi...sú určite ľudia, ktorým som nesympatická, ale nemyslím si, že by som pre nich bola natoľko zaujímavá, aby o mne rozprávali svojim známym a tí sa potom podľa toho zachovali. Každý si predsa urobí o človeku vlastný názor, nie? Asi som to neriešila vo svojom živote.
Buď aká si a buď zmenia názor, alebo sú z tých "jednoduchších" ľudí, ktorí odsúdia človeka na základe počutého.

moonlight1210
11. jún 2022

Na to pomaha chovat sa tak, ako vzdy. Byt sam sebou. Nepredstierat cokolvek, v nadeji, ze tie reci vyvratis.

Nemozes sadnut kazdemu, ani vyhoviet kazdemu.
Ked je vsak clovek sam sebou, je spokojny i dostatocne sebavedomy. A kolkokrat to druhych prinuti po case zmenit nazor. I ked prve zvesti poculi, ze je taky a onaky otrasny, smiesny, hlupy, atd. Potom si to o nejaky cas uz nemyslia.

pribinak
11. jún 2022

Nestretávam sa s ľudmi, ktorí má nemajú radi a ani mi nezáleží na tom čo si o mne myslia.

Kvôli takým co má nemajú radi a cudzím nebudem meniť svoje správanie

oli18
11. jún 2022

Nestava, nemame uz 15😉

dagmarovita
11. jún 2022

Klasika ludi co neziju svoj zivot, ake zivot druhych. Skús to nebrat si to osobne, nezalezí na tom, co si myslia druhi, co Ta nepoznajú a veria ohovarkam. Nevsímaj si ich, ignoruj, alebo si to na rovinu vybav s tym co ta ohovara, alebo s tymi co vies ze to poculi. Spytaj sa ich ci ta dotycny ohovaral pred nimi. Hovori to nieco len o tom kto Ta ohovara a o tých, kto to pocuva. Predo mnou ked niekoho ohovarajú, poviem, ze to nechcem pocuvat a ze to nemusi byt tak ako to vyzerá a uz vobec sa podla toho neriadim. Vezmi si, ze kolko ohovaraju mediá a ako s tym tí znamy ludia musia zit a aj s tym, ze na nich ludia nadavaju aj ked ich nepoznajú.

vilma7
11. jún 2022

Žiaľ, podobné sa stalo aj mne...len mne to robila kamarátka, už teda s ňou nemám kontakty, z ostatnými som obmedzila na minimum alebo vôbec (keďže ani netuším kde všade si púšťala ústa na špacír), a mám svätý pokoj. Zmenila som okruh známych a prispôsobila ho mojím potrebám.