Že vidíte a cítite , dotyčný čo vás nemá moc rád, tak povie o vás jeho známym a tí už na pohľad ako sa k vám chovajú to dajú najavo ?
Ako sa zachovať v takej situácii
nestretávam sa so známymi tých ľudí, ktorí ma nemajú radi...sú určite ľudia, ktorým som nesympatická, ale nemyslím si, že by som pre nich bola natoľko zaujímavá, aby o mne rozprávali svojim známym a tí sa potom podľa toho zachovali. Každý si predsa urobí o človeku vlastný názor, nie? Asi som to neriešila vo svojom živote.
Buď aká si a buď zmenia názor, alebo sú z tých "jednoduchších" ľudí, ktorí odsúdia človeka na základe počutého.
Na to pomaha chovat sa tak, ako vzdy. Byt sam sebou. Nepredstierat cokolvek, v nadeji, ze tie reci vyvratis.
Nemozes sadnut kazdemu, ani vyhoviet kazdemu.
Ked je vsak clovek sam sebou, je spokojny i dostatocne sebavedomy. A kolkokrat to druhych prinuti po case zmenit nazor. I ked prve zvesti poculi, ze je taky a onaky otrasny, smiesny, hlupy, atd. Potom si to o nejaky cas uz nemyslia.
Nestretávam sa s ľudmi, ktorí má nemajú radi a ani mi nezáleží na tom čo si o mne myslia.
Kvôli takým co má nemajú radi a cudzím nebudem meniť svoje správanie
Nestava, nemame uz 15😉
Klasika ludi co neziju svoj zivot, ake zivot druhych. Skús to nebrat si to osobne, nezalezí na tom, co si myslia druhi, co Ta nepoznajú a veria ohovarkam. Nevsímaj si ich, ignoruj, alebo si to na rovinu vybav s tym co ta ohovara, alebo s tymi co vies ze to poculi. Spytaj sa ich ci ta dotycny ohovaral pred nimi. Hovori to nieco len o tom kto Ta ohovara a o tých, kto to pocuva. Predo mnou ked niekoho ohovarajú, poviem, ze to nechcem pocuvat a ze to nemusi byt tak ako to vyzerá a uz vobec sa podla toho neriadim. Vezmi si, ze kolko ohovaraju mediá a ako s tym tí znamy ludia musia zit a aj s tym, ze na nich ludia nadavaju aj ked ich nepoznajú.
Žiaľ, podobné sa stalo aj mne...len mne to robila kamarátka, už teda s ňou nemám kontakty, z ostatnými som obmedzila na minimum alebo vôbec (keďže ani netuším kde všade si púšťala ústa na špacír), a mám svätý pokoj. Zmenila som okruh známych a prispôsobila ho mojím potrebám.
No na pohlad,asi su to cudzi ludia?Nic,byt sama sebou,casom si vytvoria sami nazor.Je to neprijemne,stava sa to ale.