Dotazník - zdravá výživa

nikaz12
24. mar 2021

Ahojte! Ak by ste si prosím našli chvíľku času na vyplnenie tohto krátkeho anonymného dotazníka na našu študentskú prácu (ŠVOaUK) veľmi by nám to pomohlo.

Link na dotazník:
https://forms.gle/2gCBReTZkxxvadot7

Vopred každému za odpovede a prípadné zdielanie veľmi pekne ďakujeme. ❤

Prajem pekný deň. 🙂

nafka0483
24. mar 2021

@nikaz12 Otazka: sledujete trendy v oblasti vyzivy? Neviem si vybrat odpoved, pretoze trendy nesledujem, ale zaroven mi nevyhovuje odpoved "nie, su to blbosti". Nemyslim si, ze su to blbosti, iba ich proste nesledujem. Takze co mam oznacit? Nevyhovuje mi ani moznost niekedy a ani moznost ano a riadim sa nimi.
Niekto moze pravidelne sledovat trendy, ale neriadit sa nimi - zas nevie vybrat odpoved, lebo mu ziadna nepasuje.

Stacilo dat na vyber ano, niekedy, nie a otazku ci sa tym clovek riadi dat zas osobitne a rovnako osobitne sa pytat na to ci su to blbosti.

Dalsia otazka: Ako casto sportujete - oznacila som predtym ze rekreacne, cize u mna je to momentalne menej ako raz tyzdenne, lenze takuto moznost nemam. Kto sportuje raz za mesiac, zas nema co oznacit.

Neviem teda v dotazniku pokracovat a dokoncit ho.

nikaz12
autor
24. mar 2021

@nafka0483 ďakujeme za pripomienky, doplníme

nafka0483
24. mar 2021

@nikaz12 A vsetky predchadzajuce vyplnene dotazniky vymazete a zacnete s vyplnanim nanovo?