Dotazník pre rodičov, ktorých deti navštevujú základnú školu

andreea12312
4. mar 2022

Dobrý deň, milí rodičia.
Obraciam sa na Vás s prosbou o zapojenie do výskumu formou vyplnenia krátkeho dotazníka k mojej záverečnej diplomovej práci. Dotazník je zameraný pre rodičov, ktorých deti navštevujú základnú školu. Dotazník je anonymný a neobsahuje správne/ nesprávne odpovede.
Ďakujem veľmi pekne všetkým zúčastneným 🙂
LINK: https://www.survio.com/survey/d/Z1O0H3E8H2I7S9N2S

benit
4. mar 2022

@andreea12312 ja len 1 pripomienku, ani som nedokoncila. S deviatakom nebudem tvorit a citat mu. Neznamena to, ze sa mu nevenujem, Nemame spolocne stravene chvile. Asi mal byt zamwrany na 1.stupen a ms.😊

jana_eyre_2
4. mar 2022

Ja len že nie je ženatý/zenata ale ženatý/vydatá.😊 Inak vyplnené..

katka143
4. mar 2022

@andrea12312 ani ja som nedokončila tvoj dotazník..Zle položené otázky a to je dcéra na 1.stupni.Otázka 11-koľko vás stojí financovanie krúžkov súkromne,treba uviesť či mesačne alebo ročne,ďalej otázka 13 zle položená..nebudem čítať dieťaťu knihy,keď číta samo a svoj obľúbený žáner,rada sama prečíta mne.
Tieto 2 otázky treba inak položiť a bude sa dať na ne aj odpovedať

lucka_ke
4. mar 2022

súhlasím s vyššie napísaným - 13 čo tam očakávaš? koľko mesiacov alebo hodín za mesiac? uprav to, lebo sa na to v podstate nedá odpovedať... a presne aktivity s malými deťmi 1. stupeň sú iné ako s deviatakom, suma za krúžky za aké obdobie?

andreea12312
autor
4. mar 2022

@benit
@katka143
@lucka_ke
@jana_eyre_2
Ďakujem pekne za Váš čas a snahu vyplniť môj dotazník. Samozrejme, súhlasím s Vami a otázky som pretvorila tak, aby boli čo najpresnejšie. Prajem pekný zvyšok dňa.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
benit
4. mar 2022

@stvura nie, to uz je opravene. Pozri nad tebou, pise autorka, ze to upravila.

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
benit
4. mar 2022

@stvura dne som vyplnala 3 a tie otazky🙈a moznosti k tomu, to uz ani nekomentujem.

jjanulienka
4. mar 2022

Vyplnené 😉