Dotazník o biorezonancii

jndch
29. máj 2022

Dobrý deň, veľmi vás prosím, aby ste vyplnili môj dotazník o Biorezonancií. Tento dotazník sa zameriava na názor ľudí takže môžete byť úprimný. Dotazník je úplne anonymný a má len 10 otázok.

Len kliknite na link! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCzvI...

Vopred veľmi ďakujem!! ;)

oli18
29. máj 2022

Biorezonancia je blbost. Ale zbohatnut sa na tom da, hlupych ludi je stale dost.

andreakotesova
29. máj 2022

@oli18 súhlasím. A to isté si myslím aj o homeopatikách....

luxus10
29. máj 2022

zasa erudovane nazory ludi neznalych zakladnych zakonov fyziky...esteze verite v radio....

znova zopakujem, tato metoda pristrojmi bicom optima, bicom optima plus bola v nemecku uznana za certifikovanu zdravotnicku pomocku....

floren
29. máj 2022

No záleží od toho,kto to robí. Či mu ide iba o peniaze alebo chce aj pomôcť. Ja som bola. Dlho som nemohla otehotnieť. Jediné, čo mi vyšlo bolo málo vitamínu D. To isté mi vyšlo aj z krvných testov a gynekológ mi ho tiež predpísal,o dva mesiace som bola tehotná. Na biorezonancii som bola u terapeuta,kde chodím dlhé roky

cubo2
30. máj 2022

@floren na tom nezáleží, či ti chce pomôcť, alebo nie. Aj lekári v stredoveku, ktorí liečili tak, že púšťali žilou, predsa chceli pomôcť. A pritom to bola blbosť. Jednoducho biorezonancia je blbosť, ktorej úspešnosť diagnostiky je na úrovni náhody - spoľahlivosť diagnostiky je nízka.

jndch
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jndch
autor
3. jún 2022

@luxus10 Dobrý deň, mohli by ste mi prosím dať niake podklady na to že je to certifikované v nemecku? Robím toto pre projekt a všetko musím mať podložené.

luxus10
3. jún 2022

@jndch ides robit projekt a nic o tom nevies? nakontaktuj sa na tych, co s tym robia....

luxus10
3. jún 2022

@jndch alebo priamo na firmu ktora pristroje vyraba...dnes mladi ludia predsa ovladaju jazyky, a na vysokej urovni..., preco hladas tu? vidis tie odpovede ludi, co nezazili, len si myslia....

sonalove
3. jún 2022

.

jndch
autor
6. jún 2022

@luxus10 Dobrý deň, to čo ste navrhli už som dávno spravil. Kontaktoval som firmu, aj čítal komplikované papiere a výskumi. Teoretickú časť už mám hotovú, teraz robím výskumnú časť a skúmam, aký názor majú na Biorezonanciu obyčajný prostý ľudia. Takže ešte raz by som sa chcel spýtať, odkail máte túto informáciu?

andreakotesova
6. jún 2022

@jndch je to šarlatánstvo. To je skoro to isté, ako keby som si uviazala červenú stužku na zápästie kvôli ochrane 🙂 Treba sa spýtať vedcov. Kolegyňa chodila na biorezonanciu a zrazu nechodí. U nás ju obsluhuje vyštudovaný RNDr. Prepáč, radšej sa nechám liečiť odborným lekárom, ako amatérom (ale teda máme v krajine aj lekárov, "odborníkov" na biorezonanciu - ťahanie peňazí a homeopatiká 🙂)

jndch
autor
6. jún 2022

@andreakotesova Samozrejme, to je váš názor a nikto vám ho neberie. Ja niesom na žiadnej strane a preto úplne chápem že máte na toto takíto názor. Ja robím o Biorezonancii len projekt a nič viac.

andreakotesova
6. jún 2022

@jndch to nebolo mierené ako útočenie na teba 🙂 To je naozaj môj názor a názor odborníkov naozajstných lekárov 🙂 .