Dotazník na tému Vplyv literatúry na mládež

kika_9
29. nov 2019

Ahojte mamičky, moja dcéra píše do školy SOČ na tému vplyv literatúry na mládež (11-19 rokov). Nevieme si stým poradiť ak by ste mohli vyplniť dotazník prípadne niečo napísať čo by nám pomohlo s touto témou. Ďakujem za všetky odpovede.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSJD-...

nerya
29. nov 2019

Ahoj, nie som odborník ale v jednej časti by som sa trošku zamerala na literatúru ako takú a jej vplyv na ľudi všeobecné, v ďalšej na to, ako sa človek vlastne dostane k čítaniu - od bábätka až do dospelosti, ako vznikajú návyky alebo niečo také, nie moc obšírne, a v ďalšej už priamo na vplyv literatúry na mladých, zisťovala by som ktoré knihy ich najviac ovplyvnili, či ešte chodia do knižníc, či si knižky napríklad sťahujú, názor na e-knihy možno a tiež by som trošku poguglila a možno oslovila niektorých knižných blogerov, ktorí naozaj veľa čítajú a je väčšia šanca, že ich životy budú knihami viac ovplyvnené ako inych ľudí 😉

nerya
29. nov 2019

Plus možno, ci niekoho nejaká kniha ovplyvnila v nejakých životných rozhodnutiach, či sa im s niektorou spájajú nejaké super spomienky alebo naopak nejaké negatívne pocity...