Ahojte mám takú dilemu...
Ma niekto skúsenosti s jedením konského mäsa (konkrétne z dostihového koná)? Frajer mi v poslednom čase hovorí že chodím ako keby som zjedla dostihového koná a ja neviem či to myslí vàzne alebo či si len robí srandu...
Neviete či konzumácia dostihovych koňov pomáha zvyseniu rýchlosti?
(Nechcem pred frajerom vyzerať ako blbá že mu nerozumiem.)
@lucinka_rapunzel je to blbost. To sa len tak hovori, aj ked ja som nic take este nepocula, ale budis.. Takze neries hovadiny a venuj sa niecomu inemu...
@lucinka_rapunzel skus si dat korytnačku alebo slimáky možno pôjdeš pomalšie
@klarissa25 znovu je to fake tema a novy profil 😀 Normalne som cakala, kedy sa tu dnes nieco "zaujimave" objavi a nemusela som dlho cakat 😂
Iste, a keď zješ pavúka zrazu začneš strikovat.
Odporúčam zohnať frajera s lepsou kondíciu. Keď nevládze za tebou chodiť, nebude ani v posteli stačiť s dychom, a to je väčšia tragédia ako to, že za tebou beha ako udychcany mopslik
@lucinka_rapunzel no mozno nevyzeras, ale si 🙈 a sestra ti uz upratala izbu a napisala ulohy? 🤦♀️
Bez si pisat so spoluziakmi.
🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂
Autorke asi sestra neupratala stále izbu, tak je z toho v takej depke, že potrebuje zjesť dostihoveho koňa... 😆😆😆😆
Len daj pozor. Keď ti niekto povie, že sk múdra ako sova, usilovná ako vcielka, lenivá ako voš…. Čo všetko dokážeš pojest!
@lucinka_rapunzel to buď rada, že riešiš distihoveho koňa... Môj muž jeden čas, strašne študoval opice, ktoré sa volajú Bono.... Vkuse šu*aju. Pri jedle, pri hygiene, pri hádke, po hádke, .. Manžela to zaujímalo a chcel, aby sme sa nimi viac inspirovali 😂😂😂...
Bože môj toto tu už neskutočne upadá....