Dostane väzeň list, aj keď som nenapísala oddiel?

laurikasarinkaq
26. jan 2023

Dobrý deň , posielala som list do basy no napisala som tam len jeho meno a adresu väzenia .. no teraz som sa Dočítala že treba napisat oddiel namiesto mena (napr .priečinok 15/C )
Myslite že list aj tak dostane alebo mi ho poslu naspäť ?

terina25
26. jan 2023

@laurikasarinkaq zase ty? 🤦 List dostane

terina25
26. jan 2023

@laurikasarinkaq mala by si najprv citat a tak nieco posielat

sandyan
26. jan 2023

Vcera som ti pisala,ze mas spravne napisat adresu aj ODDIEL..

nic0le
26. jan 2023

Nikdy sme oddiel nepísali vždy každý list došiel ako mal.

laurikasarinkaq
autor
26. jan 2023

@sandyan bohužiaľ som list odoslala o pár dni skôr ako som založila tému

laurikasarinkaq
autor
26. jan 2023

@terina25 dá sa byť aj milší ako ,,zasa ty?🤦🏼‍♀️,, …. nikdy nevieš čím si človek prechádza .. pýtam sa slušne a nemyslim že svojou otázkou niekoho obťažujem . Kto chce a vie tak mi poradí , kto nechce alebo nevie ignoruje ..
Som v tomto nováčik a nemyslela som že sa niekedy dostanem do situácie že sa budem vypytovať takéto hluposti ..pekný dnik a ďakujem každému za odpovede ❤️

terina25
26. jan 2023

@laurikasarinkaq moj koment bol aky bol preto,lebo uz si sa k tejto teme pytala. Netreba zakladat xy tem. Ak si list uz poslala,tak je zbytocne to riesit teraz po funuse. Inak,robim v base- tolko k mojim odpovediam

nnnuuunnn
26. jan 2023

A koho máš vo väzení?

terina25
26. jan 2023
terina25
26. jan 2023
terina25
26. jan 2023

@laurikasarinkaq snad ti uz bude toto stacit ako odpoved. Stacilo googlit

laurikasarinkaq
autor
27. jan 2023

@terina25 môžem sa opýtať ešte ? Keď prišiel jeho mame list z väzenia od neho ale na obálke nieje žiadna známka a dokonca na obálke je adresa väzenia vytlačená že to nepísal on . Ako je to možné ? Čítala som niekde že 2x do mesiaca ma právo poslat dopis na náklady väznice že nemusí platiť . Myslis že preto na obálke od neho nieje známka a adresa je vytlačená na obálke ?

terina25
27. jan 2023

@laurikasarinkaq vy mate kolko rokov 15?

laurikasarinkaq
autor
27. jan 2023

@terina25 nič v zlom ale vidno že robíte v base 😅

terina25
27. jan 2023

@laurikasarinkaq no u vas vidno kde mate priatela 🤦

laurikasarinkaq
autor
31. jan 2023

@terina25 Kto povedal že tam mám priateľa ?🤣🤣🤣 Ani raz som nespomenula koho tam mám😃

terina25
1. feb 2023

@laurikasarinkaq je mi to srdecne jedno 🤷