Dobrý deň , posielala som list do basy no napisala som tam len jeho meno a adresu väzenia .. no teraz som sa Dočítala že treba napisat oddiel namiesto mena (napr .priečinok 15/C )
Myslite že list aj tak dostane alebo mi ho poslu naspäť ?
@laurikasarinkaq mala by si najprv citat a tak nieco posielat
Vcera som ti pisala,ze mas spravne napisat adresu aj ODDIEL..
Nikdy sme oddiel nepísali vždy každý list došiel ako mal.
@sandyan bohužiaľ som list odoslala o pár dni skôr ako som založila tému
@terina25 dá sa byť aj milší ako ,,zasa ty?🤦🏼♀️,, …. nikdy nevieš čím si človek prechádza .. pýtam sa slušne a nemyslim že svojou otázkou niekoho obťažujem . Kto chce a vie tak mi poradí , kto nechce alebo nevie ignoruje ..
Som v tomto nováčik a nemyslela som že sa niekedy dostanem do situácie že sa budem vypytovať takéto hluposti ..pekný dnik a ďakujem každému za odpovede ❤️
@laurikasarinkaq moj koment bol aky bol preto,lebo uz si sa k tejto teme pytala. Netreba zakladat xy tem. Ak si list uz poslala,tak je zbytocne to riesit teraz po funuse. Inak,robim v base- tolko k mojim odpovediam
A koho máš vo väzení?
@laurikasarinkaq snad ti uz bude toto stacit ako odpoved. Stacilo googlit
@terina25 môžem sa opýtať ešte ? Keď prišiel jeho mame list z väzenia od neho ale na obálke nieje žiadna známka a dokonca na obálke je adresa väzenia vytlačená že to nepísal on . Ako je to možné ? Čítala som niekde že 2x do mesiaca ma právo poslat dopis na náklady väznice že nemusí platiť . Myslis že preto na obálke od neho nieje známka a adresa je vytlačená na obálke ?
@laurikasarinkaq vy mate kolko rokov 15?
@terina25 nič v zlom ale vidno že robíte v base 😅
@laurikasarinkaq no u vas vidno kde mate priatela 🤦
@terina25 Kto povedal že tam mám priateľa ?🤣🤣🤣 Ani raz som nespomenula koho tam mám😃
@laurikasarinkaq je mi to srdecne jedno 🤷
@laurikasarinkaq zase ty? 🤦 List dostane