Dostane adresát balík aj bez čísla domu v adrese?

evka353
1. dec 2020

Chcem prekvapiť známu s vianočným balíčkom. Meno, názov malej dedinky kde býva viem aj PSČ ale číslo domu nie. Ak by som poslala balík doporučene s prvou triedou aj bez č.domu isto balík dostane?

zuzanka.zuzu
1. dec 2020

predpokladám, že by ti ho na pošte ani neprevzali

mirka807
1. dec 2020

@evka353 skús si zavolať na obecný úrad tam by túto informáciu ti mohli pomôcť poradiť 😃

babovka2321
1. dec 2020

Ak je majitelkou domu (alebo niekto z jej rodiny), tak ak vies dedinku a meno, na zbgis by si mohla najst aj cislo domu. Problem by bol len, ak by boli v dedinke s rovnakym menom viaceri :D

baluinka
1. dec 2020

@evka353 na Google maps príp. na katastrálnej mape si vieš to číslo celkom ľahko vypátrať 🙂 skús pozrieť ..ale viem,že kúsok od nás doručila poštárka aj zásielku s adresou "žltý dom na konci ulice" 😀

yanni
1. dec 2020

@mirka807 Adresu jej nedaju. Ochrana osobnych udajov.

vikss1
1. dec 2020

mohol by to byt problem uz na poste, ked ten balik budes posielat. nemas to od koho zistit, ze ake ma cislo domu? tak by to bolo najlepsie.

vulka
1. dec 2020

V malej dedinke Ti to doručia. U nás bežne príde aj pošta len s názvom ulice.

kataina
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
1. dec 2020

záleží od poštárky.... ale v malej dedinke kde pozná každý každého - aj poštárka všetkých by problém nemal byť. Brat dostal list kde bola napísaná adresa : žltý dom pri elektrárni.... a to je dedina v ktorej býva takmer 5 tisíc obyv.

alienkami
1. dec 2020

Možno postačí ak tam dáš číslo telefónu.
Nie je náhodou v telefónnom zozname? Tam by si teoreticky tiež mohla nájsť číslo domu.

cervenaruza123
1. dec 2020

@evka353 Ja som tak posielala pohladnicu, vedela som len dedinu. Lenze som vedela, ze dedina je mala a ze dotycnu kazdy pozna, lebo je dlhe roky ucitelkou a odusila pravdepodobne aj postarky. Aj som do adresy napisala, ze ucitelka. Viem, ze jej dosla. Pri baliku by som asi ale neriskovala, treba pozriet cez google maps aspon pribliznu adresu. Nam ale dosli veci ked aj niekto doplietol cislo domu, ale nie je to zarucene.

jaskolka
1. dec 2020

Ak je to malá dedina, doručia ho. Poštárka obvykle pozná ľudí, najmä takých "trvalých" teda dlhoročnych obyvateľov. Ja som sa vydala,ešte ani adresu som nemala zmenenu a už mi doručili balíček, poštárka proste vedela, kto kde býva 😃😃😃. Pripadne aj keby boli rovnaké mena, tam už susedia sa poznajú, teda aj tak by došiel napokon k správnej osobe

mirka17
1. dec 2020

@evka353 pozri katasterportal

deedol
1. dec 2020

@evka353 https://cica.vugk.sk/
klikni na vlastnik/spravca
vypln vsetko, co vies
vyhodi ti to PDF, v nom bude aj cislo domu

cacianka
2. dec 2020

Najlahsie cez telefonny zoznam

basska_b
2. dec 2020

Ak ona alebo jej muž vlastní dom, naozaj to na katastri veľmi ľahko nájdeš to číslo domu. Keď tak mi daj do správy jej meno a dedinu a ja ti to nájdem
Katasterportal.sk mám na mysli, vľavo hore časť vlastníci...

kvetinkakk
2. dec 2020

@evka353 stačí ísť na stránku kapor.sk a tam zistíš aj číslo domu