Dostali ste niekedy znamenie od zosnulých?

31. máj 2024

Ja som dnes poprosila o znamenie zosnulu velmi blizku osobu a naozaj som ho dostala, az sa mi samej tomu nechcelo verit. Mate niekto skusenost?

majkabambulik
31. máj 2024

ano, je nas viac co mame skusenosti, jednoucho zivot smrtou nekonci, zivot pokracuje a nase rodiny aj ked su rozzdelene tak stale su tajomne prepojene. Pozri knihu Nebo nie je vymysel, alebo Dostante nas odtialto od Marie Simmanovej

autor
31. máj 2024

@majkabambulik dakujem za tip, tie knizky nepoznam, pozriem! Mna zaujala knizka Zivot mezi zivoty, preto som si povedala ze sa spytam na znamenie ale prekvapilo ma ze naozaj prislo!
Ak sa mozem spytat s akymi znameniami napriklad mas skusenosti?

andrea901
31. máj 2024

V decembri mi zomrel dedko a o asi tyzden-dva na to sa mi s nim snivalo. Nepovedal ale nic v tom sne. Bol to zvlastny sen. Videla som ho ako lezi na posteli, oci mu az svietli (mal vyrazne modre oci) volala som na neho ale on nepovedal nic iba sa pozeral mojim smerom a potom este ze sme sa objali, to som ho vobec nevidela, iba som vedela, ze to je on. Co som si o tom precitala tak neznamena to vraj nic zle, prave naopak. A ze vraj ked sa ti sniva so zosnulym tak ten v sne spravidla nerozprava ako bolo v mojom pripade.

zmrzlinka8
31. máj 2024

ano. a aké znamenie si dostala?

cucica
31. máj 2024

Aj ja som raz poprosila o znamenie pri rozhodovani sa tiez blizku osobu - otec a este v ten den sa tak situacia sama vykrystalizovala, ze som nechapala.

guiseppinka
31. máj 2024

Po urcitom case po dedovej smrti sa mi s nim v urcitych intervaloch snivalo. Videla som nas sa rozpravat, resp pozorovala som nas. Obsah rozhovoru neviem, miesra boli rozne. Posledny sen s nim bol taky, kde ma poriadne silno objal. Odvtedy sa mi s nim nesnivalo.
Vzdy sme davali detsku vanicku krizom cez vanu a raz spadla. Asi o 2 dni som sa dozvedela, ze zomrela exova mama (neboli sme spolu dlho, ale mala som ju rada a registrovali sme sa uz dlhsie pred tym)

autor
31. máj 2024

@andrea901 uprimnu sustrast 😔 je to ale krasne ked dokazes znovu stretnut milovanu osobu ktora uz nie je medzi nami aspon takto v sne! Prave v tej knizke Zivot mezi zivoty sa o tomto pisalo, ze sa tak snazia s nami komunikovat a utesit nas ze stale niekde su a je im dobre 🙂

marcellka32
31. máj 2024

Babka zomrela, po 20 rokoch sa mi s ňou sníval živý sen, nevidela som ju, len som cítila jej starú zničenú dlaň od roboty, na svojom líci ako ma pohladkala ..vedela som, že to je ona

akje
31. máj 2024

@autorka ja si dodnes pamatam, ako nam nasa ucitelka rozpravala, ze mala raz navstevu a robila kavu. Salka s kavou zrazu padla na zem z nicoho nic a vtedy sa pozrela na hodiny. Lekar jej potom povedal, ze v tom case jej mama zomrela. Povedala nam, ze to brala ako rozlucku. Neviem na to zabudnut a to je odvtedy uz 27 rokov...

babulkomale
31. máj 2024

Ani ťuk, umrel mi otec, aj som čakala a nič...asi som poslúchala a všetko sme si povedali za života, nebolo treba búchať dverami a strašiť.

autor
31. máj 2024

@zmrzlinka8 tiez som poprosila o znamenie pri rozhodovani /ci je moje rozhodnutie spravne/, povedala som ze by mi mohla poslat ako znamenie napriklad nejakeho vtacika :D a par minut na to prisiel vtacik nad hrob, silno zaskriekal a odisiel, asi to znie ako obycajna nahoda, ale potesilo ma to 🙂

deti95060810
31. máj 2024

3 dni pred prvým výročím úmrtia mamy sa mi s ňou snívalo.
prišla domov. Bola pekne oblečená, účes - vlasy mala troška viac šedivé a červeným rúžom namaľované pery.
Rozprávala nám že sa má dobre, že sa o ňu dobre starajú. Zrazu sa zdvihla , povedala že už musí ísť a my s otcom sme pozerali za ňou ako ide preč.
To bol prvý a posledný sen ktorý sa mi sníval s mamou.
Verím že sa má dobre.

akje
31. máj 2024

@deti95060810 mne sa take snivalo s dedkom. Stanovali sme spolu, bolo to s nim super. Povedal mi, ze sa ma dobre s usmevom na tvari a ze uz mam ist za maminkou. Bola som este dieta.

autor
31. máj 2024

@deti95060810
@akje to su krasne sny, verim ze sa maju naozaj dobre
Mne sa podobny snival s babickou, prisla za mnou so slovami "no musela som ta prist pozriet ked vidim ako tazko ti je bezo mna" objala ma chytila za ruku a porozpravali sme sa, rozlucila sa s tym ze sa ma dobre a ze ma este urcite pride navstivit 🙂

autor
31. máj 2024

@akje inak to s tou salkou je sila, az mi nabehli zimomriavky!

akje
31. máj 2024

@autorka vsak? Asi preto si to stale pamatam. Mna fascinovalo, ze nam ucitelka nieco take povedala. Teraz v dospelosti si uvedomujem, ako nas musela mat rada (aj ked bola naozaj prisna ale dobra sucasne), ked sa nam s takouto vecou zdoverila.

zmrzlinka8
31. máj 2024

mne sa stalo toto, už som raz písala o tom:

neviditelnypes
31. máj 2024

Asi aj keby sa na obrovskej reklame rozsvietilo "neviditelnypes, neboj sa všetko bude v poriadku, (podpis)" tak si poviem že ty brďo, aká náhoda. 🙂

suzitok
1. jún 2024

Neviem či to bolo znamenie, alebo pracovalo podvedomie, stalo sa to pred pár týždňami. Mala som ťažšie životné obdobie a tak som si poplakala a povedala, že "Babka škoda že tu nie si, ty by si toto nedopustila". V tú noc som mala sen s babkou, prišla, objala ma, povedala, že všetko bude dobre, nemám sa trápiť, usmievala sa na mňa. Cítila som jej dotyk, jej objatie, dokonca aj vôňu. Po prebudení som mala veľmi príjemný pocit a odľahlo mi na duši. A áno, moja neriešiteľná situácia sa zrazu začala sama rozuzľovať 🙂

ndrag
1. jún 2024

Nebol to blizky clovek, ale mala som oblubenu youtuberku, ktora zomrela po tazkej chorobe. Kratko po jej smrti som pozerala video jej manzela, v ktorom povedal nieco na sposob, ze ona bude v kazdom drobnom zablesku slnka do oci. Mne v tom momente v praci zacalo svietit slnko do oci spoza zaluzii. Taka pekna zhoda nahod to mozno bola 🙂.

lenka1993
1. jún 2024

Bude to 6 rokov čo mi zomrel ocko. Prvé mesiace sa mi s ním snívalo takmer každú noc. Teraz sa raz za čas pripomenie. Dnes čaká dcéru jedná “skuska” ktorej sa trosku boji a mne sa v noci snívalo že som bola v tej budove kde sa to má konať a okolo prechádza môj ocko a jeho brat (tiež uz po smrti) a usmievajú sa na nás.

emm_i
1. jún 2024

Áno, viackrát. Naposledy sa mi stalo, zomrela nám pred časom kolegyňa, ktorá bola v práci osobou, s ktorou som sa prvýkrát stretla po nástupe. V sne stála a usmievala sa na mňa bez slov, bola šťastná, cítila som, že jej je už lepšie. Žiaľ mala vážnu chorobu, veľmi sa už trápila. Dalo mi to pocit, že tam, kde odišla, je šťastná 🙂

lenkakravcova
1. jún 2024

@majkabambulik kniha Nebo nie je výmysel je vymyslená. Na stránke autora bolo aj jeho priznanie, že si to celé vymyslel.. (aj keď to neznamená že druhý život neexistuje). Čiže túto knihu dobuducna neodporúčať.

lenkakravcova
1. jún 2024

Manžel mi spomínal že keď sused jeho babky zomrel, tak sa niekomu v jeho rodine snívalo, že nechal peniaze pre svoju ženu zakopané na záhrade. Že to majú povedať jeho žene. Tak sli, povedali jej to a potom kopali na mieste kde mali peniaze byť. A skutočne tam aj boli zakopané.
Otázkou je, či ho pri zakopavani niekto videl alebo to bolo skutočne na základe sna zistené.

majkabambulik
1. jún 2024

@lenkakravcova Je to iba zufale zelanie zuriveho diabla, aby bola vymyslena, autor to nikdy nenapisal na ziadnu web stranku-ak ti to niekto tvrdil, tak len preto, aby ta oklamal-a ty si sa dala oklamat, chlapec-autor po cele roky pocas jeho detstva, dospievania az dospelosti s nim robili rozhovory americke televizie-najdes to na youtube a autor stoji si za tym co prezil, ze nebo skutocne existuje, ze je tam zivy Jezis Kristus ktory nas velmi miluje, stretol tam aj Boziu matku Mariu, jeho mrtva starsia sestra a stary otec za nim prisli, su tam anjeli, aj mierumilovne dive zvierata -vsetky take ako su aj na zemi, je tam svetlo no nie slnko-nikdy nie je tma, vsetci su mladi a neexistuje tam nenavist, bolest, autor videl tam Ducha svateho, Bozi syn sedi po pravici Bozieho tronu, ma rany na rukach aj nohach po klincoch na krizi, len preto, aby sme sa my vsetci mohli dostat do neba ku nemu a k zivemu Bohu, jednoducho vsetko to, co sa pise v Biblii. Precitaj si Bibliu, nie s pychou diabla, ktory ti bude hovorit "neopovaz sa-ty to nepotrebujes-bojuj proti Biblii atd" diabol ti to bude hovorit, lebo diabol ide po kazdom ,kto veri v ziveho Jezisa Krista ako pes po udenom, ale stiahni si Bibliu do mobilu, a citaj ju kazdy den aspon 20 minut a uvidis zazraky vo svojom zivote.

mamutka
1. jún 2024

Mali sme doma nástenné hodiny, keď som bola dieťa. Daroval nám ich sused, taky starký, ktoreho sme mali veľmi radi. Zrazu spadli s rachotom na zem, co nás dosť prekvapilo, keďže háčik aj krúžok na zavesenie boli v poriadku. Vecer sme sa dozvedeli, že v tej chvíli zomrel v nemocnici. Mamka povedala, že sa prišiel rozlúčiť.

sella38
1. jún 2024

Ja si myslim, ze toto vsetko robi len nas mozog a podvedomie. Ci mam potom verit vsetkym mojim snom ako znameniam?
Proste ti ten clovek chyba, myslis nanho, prezivas to a mozog "maka".... Nic viac.
Mne ked zomrel otec, tak som bola kopka stresu a strachu (mala som 16) a do toho sa mi snivalo, ze na mna zvonil v bytovke zdola a ked som pozrela z okna, tak ma volal, ze pod so mnou. Pritom v tom sne som si uvedomovala,ze je mrtvy a kricala nanho, ze ja nechcem umriet,ze nikam nejdem... tak neviem, co by sa mi akoze snazil tymto "znamenim" povedat, ak by som sa na to takto pozerala... proste mojmu mozgu "svitorilo" a prejavilo sa to aj v snoch.

tenerifka
1. jún 2024

Nerozumiem, preco sa mrtvi chodia lucit a davaju znamenia stylom roztrieskat hodiny, rozbit salku, tresknut dverami...... Co tak dat znamenie na vyhernu kombinaciu cisiel v loterii?

zmrzlinka8
1. jún 2024

@tenerifka asi toto je to, čo môžu urobiť, nemyslia asi v tej chvíli na peniaze, len chcú ukázať, že ešte s nami nejak sú alebo že je nejaký spôsob existencie aj ďalej

marcellka32
1. jún 2024

@sella38 je to podvedomie...ale niektoré zážitky nie sú len sny, moja mama ma skutočne zážitky, nespala, bola hore...