Doručovanie GLS kuriérom

lajlaa555
12. feb 2022

Dobrý deň objednávala som si prvý krát z obchodu GATE oblečenie. Inak všetko kupujem v obchode. Chcem sa spýtať keď som si to včera objednala tak to môže prísť cez výkend alebo až v Pondelok?

mirkasmile
12. feb 2022

@lajlaa555 ešte som sa popravde nestretla s tým,že by mi kuriér niečo priniesol cez víkend 😐 skôr až v ten pondelok.
Ako viem,že v čase Vianočného ošiaľu zrejme robili, videla som v sobotu behať dodávky kuriérske.
Ale toto skorej čakaj až budúci týždeň 🙃

lajlaa555
autor
12. feb 2022

@mirkasmile ďakujem za odpoveď 😇

janai1
12. feb 2022

Cez víkend určite nie... Skôr tak utorok ak odoslali hneď z gate

mamina1419
12. feb 2022

@lajlaa555 zalezi od toho kedy to odoslali ak hneď včera tak už v pondelok to môžeš mať.

petamich
12. feb 2022

ak si si to vcera objednala, tak to nepride ani v pondelok 🙂 pochybujem, ze to expresne uz v piatok stihli spracovat, zabalit a odovzdat kurierovi - uz si dostala informaciu, ze tovar ma kurier? zvycajne minimalne 2 pracovne dni to u vacsiny obchodnikov trva - jeden spracuju objednavku, druhy odovzdaju prepravcovi, treti dorucia
cize ja by som skor tipovala utorok najskor ale mozem sa mylit a zalezi aj kedy si objednala ci hned rano a pod. - kazdopadne cez vikend isto nie

lajlaa555
autor
12. feb 2022

@petamich jeden balík som odtial objednala poobede a jeden až večer pretože som cez deň mala dosť práce...

ailiba
12. feb 2022

@lajlaa555 ale niekedy záleží aj na kuriérovi, kedy príde. Možno aj v utorok... Ja nemám s nimi veľmi dobre skúsenosti. Človek čaká celý deň kedy prídu...

lajlaa555
autor
12. feb 2022

@ailiba veru ano

nika3136
12. feb 2022

Objednavala som to minuly mesiac vo stvrtok, na zasielkovnu to prislo v pondelok