Aké sú Vaše skúsenosti s doručením balíkov cez Slovenská pošta teraz pred Vianocami, aká je doba doručenia, pani mi posielala obyčajný balík na adresu 13.12. ráno a do dnešného dňa neprišiel, doručuje poštový kuriér balíky aj v sobotu?
poslany 14.12. doruceny 16.12.
mne dnes prišiel balík poslaný 7.12.
Ale jeden balík mi poslali v pondelok a v utorok už bol u mňa. Druhý prišiel normálna o 2 dni. Takže nie všetky meškajú. Ale niektoré proste ozaj idú aj týždeň/dva. A áno, doručujú teraz aj v sobotu. Neviem, či všetci, ale viem, že niektorí chodia aj v sobotu. (bavíme sa stále o slovenskej pošte)
Ja som objednávala tiež teraz na začiatku decembra a vyslovene mi predajca(firma) písal, že doručenie balíčka je 10 pracovných dní - a fakt to sedelo, prišiel na deň presne.
tiez mi dnes poobede prisiel balik odoslany 7.12., baliky zo 6.12 prisli v utorok a v stredu
Balík poslaný 7.12 prišiel 9.12, ďalší 14.12, prišiel 16.12 a ešte jeden poslaný včera, prišiel dnes.
Balíky čo som 3 posielala 14.12.
2 ks došli 16.12. - dedina stredné a dedina severné slovensko
1ks je stále v preprave - mestečko na juhu slovenska
Ktosi tu písal, že uzol BA je strašne vyťažený, málo ludí veľa v karanténe ... a tak balíky čo idú cez BA meškajú.
A z eshopu z BA kurierom posielané 15.12. a prišlo dnes 17.12. dedina východné slovensko
V pondelok som posielala balik,prisiel vo stvrtok.Posielala som prvou triedou.Pani na poste ma upozornila,ze baliky meskaju
Ono aj záleží ci list alebo balik, listy do tych 5 dni pridu, balíky cca 2 tyzdne.
Balik poslaný 6.12. mi bol doručený dnes. Asi tak 😄