"Doručený" balík je nedoručený

falbala132
20. aug 2020

ahojte, stalo sa vam uz niekedy toto? od rana cakam zasielku, sledujem si to cez stranku postu s tym, ze dnes to dorucovali a kedze nie som doma, co postarka uz vie, automaticky hadze listky, ja som chcela ist pre to dnes vecer na postu, no zrazu mi ukazuje o 12:39 dorucene!!! no nikto doma nie je, a byvam tam 5 rokov, v zivote by to nedala ani ziadnej susede ani nic nepodobe... volala som teraz na svoju postu a ze ano - dorucene a ma presviedcaju ze to urcite dali niekomu doma, hovorim im ze nie, ze byvam sama!!! no pochopite toto??? co s tym teraz akoze? je to zasielka zo zahranicia, takze odosielatel to tazko reklamuje, ako to reklamujem ja?!

maca1984
20. aug 2020

Chod na postu a nech ti ukazu podpis,cislo OP kto to prevzal.

falbala132
autor
20. aug 2020

@maca1984 to asi budem musiet urobit, len kurnik zas len robota s tym a navyse som to potrebovala ako darcek na zajtra, ako na potvoru.

tripetta
20. aug 2020

Súhlasím, musí tam byť tvoj podpis. Ak si to nepodpísala ty, potom to niekto sfalšoval, buď to podpísala poštárka a nechala si, alebo to dala niekomu inému. Aj také prípady sa žiaľ stávajú. Choď na poštu a normálne podaj reklamáciu ty a sťažuj sa. Musí sa to prešetriť. Také niečo si pošta nesmie dovoliť.

patka_673
20. aug 2020

@falbala132 a to co je za postarku, ze jej povies ze nebudes doma a aj tak to niekomu jednoducho da?...

maca1984
20. aug 2020

ano je to robota navyse a zbytocna starost,ale ...moj balik sa takto po mojej navsteve nahle nasiel ked som pytala ukazat podpis a cislo OP.

tripetta
20. aug 2020

Počula som o jednom prípade z ČR, že poštárka dala zásielku susede konkrétneho adresáta. Tá suseda to normálne podpísala, pritom úplne iné priezvisko, než na balíku, ako... omg. No bol okolo toho pekný bordel. Ale napokon získal zásielku späť. Dodnes mi je z toho nanič, lebo ten muž je telesne postihnutý, takže nebolo pre neho jednoduché sa domáhať spravodlivosti a zistiť, kde je jeho už zaplatená zásielka (tiež zo zahraničia).

kvetinka75
20. aug 2020

Daj potom vediet ako to dopadlo.normalne somzvedava. Nemas nejaku menovkynu co byva niekde pri tebe?

tripetta
20. aug 2020

Ešte podotknem, že tá jeho suseda (bývajú na dedine) mu anilen nepovedala, že prebrala jeho balík, ešte mu ani nechcela dať tovar naspäť!

amelia000
20. aug 2020

@falbala132 daj vediet ako to dopadlo 🙂

malebiele
20. aug 2020

jemine to je vrchol, nam sa raz stalo nieco podobne, ale od kuriera.. neboli sme doma, kurier nevolal a balik nechodil a nechodil, ked sme to zacali riesit tak zrazu ze sak balik uz je 2 dni doruceny, no a my sme o nicom ani netusili... nakoniec ze kurier dal balik susedovi, ktory sa az po troch dnoch obtazoval prist ze sak ma nas balik!!!! 🙈 demencia niektorich ludi nepozna hranic a to mozme byt radi, ze sa vobec sused ozval 🙊
...kazdopadne urcite treba ist na postu a pytat si vysvetlenie, drzim palce nech sa balik najde

laurabenceova
20. aug 2020

Skoc na tu postu, aj ja som robila na poste a nie raz sa stalo ze to nahodou tak nahodila pani postarka alebo poplietli dodacie cisla. Aj mne sa to nie raz stalo ze som poplietla cisla a panovi som dala hoci spravny balik len v pocitaci som vyviedla druhy, ale to sa da napravit 😊

smejko25
20. aug 2020

@malebiele noo manzel tak objednal od Tmobilu skrinku k satelitu...mali mu dorucit sledoval balik prisiel vecer kurier nikde 😁 kukne na stranku a tam ze adresat odmietol prevziat balik 😁😁 pozetal ako debil ze ??? 😂😂 na druhy den vola do Tmobilu a hovori ze tolko sa natrapil s riesim tej skriny zeby to urcite neodmietol...a mu povedali ze sa im dost stava ze kurier zabudne doniest balik tak to spravi takto

leuchtturm
20. aug 2020

toto sa mi tiez prednedavnom stalo...kvoli tej blbej korone sa nepodpisuje prebratie, Udajne mnou prebrata zasielka, ale balik nikde. Samozrejme, ze som sa hned stazovala na poste. Rozlucila som sa so svojou zasielkou a mojimi peniazkami. Na dalsi den, ked som sla po dceru do skolky, niekto polozil moj balik do vchodu. Sice bol rozbaleny, ale moje dve knihy v nom boli nastastie. Niekto sa nado mnou zlutoval, ked uvidel tu tisicstranovu nudnu buchslu o nemeckych dejinach a ucebnicu latinciny.

falbala132
autor
21. aug 2020

ahojte, tak dopadlo to tak, ze vcera som prisla neskoro vecer domov a ten balicek trcal zo schranky! nechapem co to spravili, nikdy toto postarka nespravila, ani pri drobnosti co by sa do tej schránky realne vosla. niekde to mohol uplne lahko potiahnut... no nastastie to tam bolo. cely den mam stresy co s tym je a oni takto, netusim ci niekto zastupoval alebo co..

malebiele
21. aug 2020

@smejko25 ja by som niekedy tych kurierov fackala, ako chapem ze toho maju vela ale vacsina z nich su riadne arogantne stvorenia, cest vynimkam
@falbala132 mozno si to tu niekto precital na mk a zlutoval sa 😂 ale aspon sa nasiel 🙂

smejko25
21. aug 2020

@malebiele ja som chvalabohu mala vzdy stastie na dobreho kuriera 😁 inak by som mu vycistila zaludok 😁

simonecka008
21. aug 2020

Dnes sa mne stala taka situacia ze prisla kurierka a susedia neboli doma ja som s dcerou sedela pred vchodom a pytala sa ma ci ich poznam ja ze ano a ona s usmevom ze ci sme kamarati vravim nie hned mi bolo jaane ze chcela ho nechat u mna 🤦‍♀️ a este dodala ze neplatia ziadnu dobierku .. a nakoniec odisla....

simusik_77
20. jan 2021

@falbala132 mne sa stalo to iste. Reklamáciu podala pani čo mi to posielala ale odpoved po mesiaci bola že som to predsa prevzala. Keď som chcela vidieť svoj podpis a číslo OP tak nemali. Na pošte sa vždy budú kryt.