Ahojte, prosím vás ako dlho trvá dorucenie tovaru z bonprixu po objednaní tovaru? Ďakujem 😉
objednala som pred týždňom v sobotu. Vraj 3 až 8 pracovných dní. Platila som kartou. Platba nespracovaná. Telefonovala som minulý piatok. Bolo mi vysvetlené, že platbu ešte nepotvrdili, pretože im tovar z Poľska nedošiel. V nedeľu mi prišiel mail, že tovar odoslaný. Na účte je ešte stále platba nezrealizovaná. V stredu budem znova telefonovať, pretože to bude ôsmy pracovný deň od objenania.
@jankastraskova mne príde zásielka väčšinou do tyzdna
mne sa stalo že dodanie tovaru trvalo 2 týždne...
Mne tiež jeden nákup prišiel neskoro a druhý už o niečo skor pohybovalo sa to tak týžden a viac
Len raz som objednávala a zásielka mi prišla za 8 dní ale vec mi dobre nesedela, takže som si povedala, že už viac z tade objednávať nebudem!
@eva8 kedysi som aj ja si z tade objednavala, aj saty aj vestu mam z tade a v pohode, ale minuly rok som si isla tiez, ze si nejake veci poobjednavam a prisla mi ina farba siat ako som si objednala, na tricku som nasla dierku a dodanie trvalo vyse tyzdna, tak som sa zaprisahala, ze uz viac ee
Minimálne 3 dni, maximálne 3 týždne. Hnevalo ma, že to posielali po častiach a z účtu mi sťahovali sumu po častiach. Ešte to bolo v balíkomate a musela som tam 100x chodiť - tehotná, inak by to po pár dňoch išlo späť. Čo sa týka kvality, je to také slabšie... málokedy sa mi podarilo kúpiť fakt kvalitný materiál, veľkosti mi viac-menej sedeli.
@jankastraskova zalezi ... aj 3 dni aj tyzden max