Kedy Vám prisiel sinsay od objednávky? Ja som nejak “zaspala” s darčekmi a dnes som objednala. Ale teda mam strach že to nestihne prist. Ako dlho od objednávky Vám to prišlo? Asi vymýšľať plan B vsak?
Do 4 dní som to mala doma
Mne vždy do troch, štyroch dní ale je december tak sa nedá na to spoliehať
tyzden kym mi prisiel balik bezne mam do dvoch dni doma ale teraz brutal meskaju
Obvykle keď objednávam do 3,4 dní, teraz som objednávala 8.12. a stále nič, ale tak to mi nesúri nieje to nič pod stromček 🙂
Vcera vecer som objednala, cez zasielkovnu dorucenie a pride to v pondelok.
mne napisali ze 8.12. balik vyskladnili, ale este stale nic a dovolat na im na infolinku je hotovy vianocny zazrak :D
Ja som objednala 8.12. a včera prišlo
Ja som objednávala minulu sobotu a prišlo dnes .preprava rýchla ,len chystali ho asi 3 dní pritom som tam mala iba 2 veci .uvažovala by som nad plánom B☺️
Minulý týždeň som čakala 5 dní. Pondelok odoslali. Prišlo v sobotu
Objednala som v nedeľu večer a prišlo mi to dnes 🙂
11.12 som objednala vcera 16.12 mi bola dorucena objednavka
9.12. objednane, prislo 15.12. V stredu som este nieco objednavala a dufam, ze pride do Vianoc (ale ak nie, nic sa nedeje). Tri dni dozadu tu bola k tejto teme diskusia, vraj dorucenie do Vianoc garantovali pri objednavke do 10.12. (vratane).
@paulinkaa2
@paulinkaa2 a slovenská pošta doručuje balíky aj v sobotu?
@asdf12345 ano
Objednavala som 14.12 ráno...objednavku este ani nespracovali 🤦🏼♀️ Ja si myslim, ze to do vianoc nepride, rozmyslam ako zrusit objednavku a potrebujem rychlo nejaky plan B
ja som objednala včera večer a už mi prišiel ráno mail,že odoslané...ale myslím si že preprava bude trvať dlhšie-uvidíme
Mne minule isiel tyzden na predajnu a teraz prisiel na 5. Den
Akurat dnes mi prisiel balík😍som Milo prekvapená že to stihli
Sinsay je jedna cast a dorucovacia spolocnost druha 🤷♀️ vsetky objednavky mi meskali a najviac tie co su dorucovane Slovenskou postou