Dobrý večer, prosím Vás má niekto skúsenosti s firmou Mulberry? Nebola som cez týždeň doma a našla som si žltý papierik z pošty o doporučenom liste kde je odosielateľ Mulberry.Nič som si odtiaľ neobjednávala ani takú firmu nepoznám. Na Google mi ukázalo iba dáku firmu s kabelkami...Neprišiel niekomu z Vás takto náhodou katalóg ? Neviem či si mám vlastne ísť vybrať na poštu tento dopis 🤔 keď takto kraviny posielajú zbytočne... ďakujem 😉
@muchotrafka298 je tam podacie cislo napisane na papieriku.Ja som si vôbec nič neobjednávala preto mi je to divné..
Nemusis prevziat doporuceny list, ked nepoznas odosielatela. Aby to zas nebol nejaky "teleshoping" ze budu do aleluja produkty posielat. Im sa to vrati a ked Ti to poslu znova, tak uvidis.
Mna to zaujalo, ze kto si vezme meno znamej anglickej firmy a voilááá......
Tu mas web tej firmy, je to obchod s detskymi vecami:
@muchotrafka298 jeej super dakujem velmi pekne - si poklad velmi si mi pomohla
Ale prosim Ta, to nestoji za rec, rado sa stalo. Kukam tuto kona, kym mi pracka dopere a umyvacka doumyva.
@muchotrafka298 Vtáčatko poznám len ma vôbec nenapadlo, že niečo príde od Mulberry a nie od Vtáčatka...učíme sa stále niečo nové 🤔🙊🤣
Anglicka znacka Mulberry by Ti urcite neposielala katalogy doporucenou slovenskou postou. Je to luxusna anglicka znacka vyrabajuca kabelky a doplnky.
Na Slovensku je v ORSR registrovana firma Mulberry, s.r.o. Z akeho dovodu ma pomenovanie ako niekto iny, to fakt netusim. Maju rozne cinnosti - kupa tovaru, maloobchod, velkoobchod, prieskumy, marketingove sluzby, vyroba suvenirov. Neobjednavala si si nieco? Mas na listku podacie cislo? podla toho by sa dalo zistit, ze odkial ti ide ta zasielka. Zlaty papier mozes mat aj vtedy, ak je eto zasielka vacsich rozmerov, co sa ti nezmestila do schranky (aj obycajna).