Zdravím, neviete niekto, prečo nejde cez ePodací hárok našej pošty, vytvoriť zásielku (doporučený list) do Veľkej Británie?
Táto krajina sa vôbec nenachádza ani v zozname krajín "svet", keď si chcem pozrieť cenu zásielky na: cennik.posta.sk
Ďakujem za odpovede.
@adam149 podla mna to tiez suvisi teraz s tou covid situaciou (ale Irsko tam maju) alebo brexit, lebo v smernici z 1.1.2020 je uvedene, ze za europsku krajinu sa povazuje Velka Britania (hned na prvej strane)
https://www.posta.sk/subory/37060/zasielacie-po...
baby, ale v tom zozname su vsetky krajiny sveta okrem britanie, teraz som to pozerala. mozno akurat menia ceny?
ide o to ze v uk ziadne doporucene listy neexistuju ..da sa poslat sledovana zasielka ale akonahle prejde hranice uz sa neda odsledovat a nema to nic s brexitom ... vzdy to tu tak bolo.. priamo v uk sa da jedine poslat prva trieda na podpis ale to neznamena ze to podpise dodtycna osoba-kludne to prevezme niekto z baraku ci sused ... je im to jedno ...
tiez mi veavela pani na poste, ze do uk sa neoplati posielat doporucene, lebo tam take nepoznaju, cize za hranicami sa to zmeni na obycajne, tak ci tak. Ale pozerala som stranku posty a nemaju tam vobec cennik na. ziadnu - teda ani obycajnu zasielku. Mozno to prave menia, alebo co, ale na poste ti budu vediet povedat.
ak sa meni cennik co sa isto meni tak stiahli ale zasa daju ... baliky listy etc sa sem vzdy budu dat poslat brexit nebrexit
@petamich na vianoce mi normalne prisli karty ..a som v anglicku este ked neboli v eu a aj vtedy sa dali posielat ... takze bud priamo na postu alebo pockat mozno je to ozaj tym ze sa menia ceny ..hold zdrazuje sa vsade 😀
Možno to nejak súvisí s brexitom? Myslím, že som zahliadla niekde článok o zasielkach a problémoch s nimi kvôli tomu. Ale možno aj trepem, len mi to napadlo