Doporučená zásielka 2. triedy

kajulqa47
22. apr 2022

Ahojte, pani mi posielala balík včera ráno o pol 10tej. Píše mi na sledovaní V PRREPRAVE.. Z miesta odoslania odišiel včera o 18tej hodine, je možné že mi bude doručený dnes alebo budem musieť čakať až do pondelka? :(

jazula
22. apr 2022

Zásielku druhej triedy (teda obyč) by som čakala po dvoch pracovných dňoch. Na druhý deň zvykne prísť 1.trieda.

kajulqa47
autor
22. apr 2022

@jazula ďakujem, no teda si budem musieť počkať 🙂

nelca84
22. apr 2022

@kajulqa47 dnes nepride, na to sluzi 1. trieda

orta
22. apr 2022

@nelca84 tiez si myslim, ze pride az v pondelok

masinka
22. apr 2022

1. trieda ti akoaze garantuju ze pride na druhy den, 2. trieda ako kedy, posielam toho dost a casto mi pisu hned na druhy den ze dostali aj ked to bolo 2. triedou, tak este je nadej ze to pride uz dnes 😀

iwka1984
22. apr 2022

@kajulqa47 môže prísť aj dnes mne sa už veľakrát stalo že mi prišlo na druhý deň alebo keď som niekomu posielala doobeda tak im prišlo 😉

kajulqa47
autor
22. apr 2022

@iwka1984 takže je to 50 na 50 😁😁

kajulqa47
autor
22. apr 2022

@masinka zatiaľ mi stále ukazuje v preprave tak to asi zbytočne dnes čakať nebudem 😁

petamich
22. apr 2022

@kajulqa47 uz by bola v stave "na dorucenie" ak by ju mal u seba postar alebo kurier - takze hlasujem za pondelok 🙂

kajulqa47
autor
22. apr 2022

@petamich dúfala som že to doručia na poštu poobede a môžem si to ísť vyzdvihnúť len s podacim číslom 😁neviem či to tak funguje vôbec... ale tak do pondelka počkám

petamich
22. apr 2022

@kajulqa47 nefunguje - pred dorucenim je to v dorucovacom depe, kurier si to berie odtial (ak to ma prist postovym kurierom) ak to ma dorucit postarka, tak tiez skoro rano im donesu vytriedene zasielky na dany den dorucenia, rozdelia si ich podla rajonu a idu dorucit = kym nemas pokus o dorucenie na danej poste to nie je, vyzdvihnut sa to tam da poobede iba vtedy ak uz sa postarka vratila a nebola si zastihnuta a s kurierom detto (ten niekedy dorucuje aj na druhy den a na postu to da iba ked sa dohodnete, aspon ten nas), cize ak to dnes este nebolo prijate na depo a oznacene "na dorucenie" tak na poste to poobede nebude