Dobry deň prajem, chcela by som sa opýtať či tu má niekto skúsenosti s poslaním doporučeného listu 2.tr. o váhe do 100g alebo do 500g do Holandska. Zaujíma ma či stačí len podací lístok na to alebo treba ešte nejaké tlačivá a koľko to cenovo vychádza. Vopred ďakujem za odpovede.
cennik.posta.sk - vyklikaj a uvidis. ja som teraz posielala do norska - pred vianocami. islo to mesiac!
@michaella24 a máte sro-Cku? Lebo pokial viem tak FO nemôže cez zasielkovnu posielať do zahraničia, písala som im presne ohľadom Holandska. Ak máte iné info tak by som Vás poprosila, pretože zasielkovna by má vyšla oooovela lacnejšie 😂
@michaella24 dakujem, uz som si nasla iny sposob...nad zasielkovnou nepremyslam kedze dat za 40 gramovy list cez 8€ mi pride sialene
@zuzzinkaa nie, som živnostníčka. Cez Zásielkovňu posielam bežne, zatiaľ ma to nesklamalo 🙂 Akurát balíček do Talianska šiel pred Vianocami takmer dva týždne, čo ma trošku zneistilo, ale našťastie všetko dopadlo dobre 🙂
@judar ospravedlňujem sa, nižšiu hmotnosť som doteraz nevyužívala a nemám ceny porovnané, preto som hneď automaticky odporučila Zásielkovňu. Ja posielam väčšie zásielky, tam sa to už oplatí.
@michaella24 môžem Vám napísať SS? 🙂
@zuzzinkaa nech sa páči 🙂
@michaella24 písala som správu ☺️
Ja posielam manželovi cez Zásielkovňu, je to rýchlejšie a aj cenovo dostupnejšie. Ale nedám teraz z brucha ceny, musím sa pozrieť.