Doporučená pošta do Holandska

judar
26. jan 2021

Dobry deň prajem, chcela by som sa opýtať či tu má niekto skúsenosti s poslaním doporučeného listu 2.tr. o váhe do 100g alebo do 500g do Holandska. Zaujíma ma či stačí len podací lístok na to alebo treba ešte nejaké tlačivá a koľko to cenovo vychádza. Vopred ďakujem za odpovede.

michaella24
26. jan 2021

Ja posielam manželovi cez Zásielkovňu, je to rýchlejšie a aj cenovo dostupnejšie. Ale nedám teraz z brucha ceny, musím sa pozrieť.

michaella24
26. jan 2021
deedol
26. jan 2021

cennik.posta.sk - vyklikaj a uvidis. ja som teraz posielala do norska - pred vianocami. islo to mesiac!

zuzzinkaa
26. jan 2021

@michaella24 a máte sro-Cku? Lebo pokial viem tak FO nemôže cez zasielkovnu posielať do zahraničia, písala som im presne ohľadom Holandska. Ak máte iné info tak by som Vás poprosila, pretože zasielkovna by má vyšla oooovela lacnejšie 😂

judar
autor
26. jan 2021

@michaella24 dakujem, uz som si nasla iny sposob...nad zasielkovnou nepremyslam kedze dat za 40 gramovy list cez 8€ mi pride sialene

michaella24
26. jan 2021

@zuzzinkaa nie, som živnostníčka. Cez Zásielkovňu posielam bežne, zatiaľ ma to nesklamalo 🙂 Akurát balíček do Talianska šiel pred Vianocami takmer dva týždne, čo ma trošku zneistilo, ale našťastie všetko dopadlo dobre 🙂

michaella24
26. jan 2021

@judar ospravedlňujem sa, nižšiu hmotnosť som doteraz nevyužívala a nemám ceny porovnané, preto som hneď automaticky odporučila Zásielkovňu. Ja posielam väčšie zásielky, tam sa to už oplatí.

zuzzinkaa
27. jan 2021

@michaella24 môžem Vám napísať SS? 🙂

michaella24
27. jan 2021

@zuzzinkaa nech sa páči 🙂

zuzzinkaa
21. mar 2021

@michaella24 písala som správu ☺️