Mam na mysli nieco co ma odvodni, nebudem mat chut na sladke....popri vyvazenej zdravej strave a pravidelnom treningu kardio/silovy trening. Pripadne nejake "stavy alebo napoje"ktore nahradia aspon 1 jedlo do dna zasytia ma.
Dakujem🤗
Thermolean od Amix. Je to termogénny spaľovač. Znižuje chuť na sacharidy, odvádza nadbytočné tekutiny z tela a podporuje výkon pri cvičení. Samozrejme, bez cvičenia nefunguje. Je to vynikajúce na naštartovanie nového životného štýlu, cvičenia (u mňa skutočne pôsobí na výkon, obsahuje zopár povzbudzujúcich látok ako kofeín, výťažok zo zeleného čaju, maté čaju atď). Výborná je metóda intermittent fasting, čo je prerušovaný pôst, naštuduj na internete. Všetko to ale funguje len a len ako celková zmena návykov, treba pravidelne cvičit. Dlhodobo by som to nebrala.
Vyvazena strava a "stavy alebo napoje, ktore nahradia jedno jedlo" nejde dokopy 🙂 Ak mas naozaj vyvazenu stravu a cvicis, tak to nepotrebujes. Mozno nejake proteinove tycinky z drogerie, pripadne mam taku mnamku, co si davam ako jedno jedlo - 2 nastruhane jablka, dve lyzice mleteho maku a jedna odmerka (asi 15g) proteinoveho prasku vanilkoveho.
Mozes skusit tie proteinove sejky, ale co ja viem, podla mna je to zbytocne. A navyse tieto vsetky sprocesovane pripravky obsahuju na moj vkus prilis vela cukru, resp. sacharidov. Treba si vzdy pozriet obal a zlozenie - tuky, sacharidy a bielkoviny. Vacsinou nestaci samotna tycinka, resp. sejk, treba to vzdy cimsi este doplnit, vacsinou orechy kvoli tukom a nejake ovocie kvoli zdravym sacharidom.
Super je Probalance. Je to na odkyskenie. Obsahuje zasadite mineraly. 2-3kg idu same dole len tym ze voda z teba zide. Je to od LR a su tam aj take nahrafy jedla ako chces. Vsetko je momentalne v akcii. Spolupracujem navyse s majstrom europy v kulturidtike ktory by ti k tomu vedel spracovat jedalnicek zadarmo. Napis mi do spravy
Znama brala ten Probalance a za prvy mesiac svhudla 9kg. A to len pravidelne jedla a brala toto. Zalezi teda aj pociatocna vaha. Ked ma niekto 60kg tak urcite neda dole 9kg. Ale pomaha to odvodnit telo a navyse sa dodaju mineraly. Da sa k tomu kupit aj protein ak cvicis alebo na noc, pripadne tycinky alebo kokteily, ...
@nuska a úplne čírou náhodou tento zázrak predávaš, že? Pozrela som si zloženie. Sú to len predražené minerály.
@lilu7 keď mám pocit, že moje telo zadržiava vodu a niekam sa chystám, vezmem to aj v deň, keď necvičím. Ale obvykle len zelený čaj a bylinky. V skutočnosti nepotrebuješ žiadne drahé doplnky. Tie náhradné jedlá by som nekupovala. Radšej maj pripravený kvalitný silný vývar. Buď zeleninový, alebo mäsovo - zeleninový.
@alaguema ano su to len mineraly, zasadite, a prave to telo potrebuje. Venujem sa vyzivovemu poradenstvu a tieto doplnky vyuzivame, lebo su kvalitne a to co maju napisane na obaleaju aj vo vnutri. Nie ako nejake z lekarne. Pouzivame ich pri chudnuti, priberani alebo len ako prevenciu napr. aj pocas liecby chemoterapiou, ked pacient zvracia, pri zlomeninach, ...
@nuska výživoví poradcovia, ktorí sú zároveň dealermi nejakej pyramídy, pre mňa nie sú dôveryhodní. Väčšina z nich sa tak nazýva bez toho, aby okrem vymývania mozgov v rámci školení MLM firmy, absolvovali akékoľvek iné vzdelanie v odbore. Dietetiku som študovala 3 roky v rámci oficiálnej inštitúcie a roky v rámci samoštúdia. Preto viem, ako veľmi MLM zavádza a klame. Čo sa týka minerálov, najlepšie ich telo absorbuje, keď sú v tekutej, nie tabletovej forme. Nejdem nejak podrobne skúmať tie vaše super produkty, lebo sa mi nechce. Nemusia byť vyslovene zlé, ale určite sú predražené už len tým, že musia živiť celú pyramídu ľudí - to je elementárna logika, nič viac. Ale tvrdiť, že niekto schudne len vďaka tomu, že jeho telo prijme kombináciu niekoľkých minerálov, je čisté klamstvo a zavádzanie.
@nuska ešte by ma zaujímalo, čo konkrétne chceš v tele "odkysľovať". Acido-bázická rovnováha v tele je pomerne stabilná vec, ktorú si naše múdre telo samo koriguje. Žiadne prekyslenie organizmu neexistuje. Ak by sa pH tvojej krvi vychýlilo z normálu smerom hore čo len minimálne, bola by si v priamom ohrození života. Ak nastane opačný proces - teda smerom dole, dochádza k acidóze, ktorá život priamo neohrozuje, ale je to odchýlka, ktorú treba riešiť, nemá však vôbec nič spoločné so stravou. Čo sa týka ostatných telesných tekutín, telo si ich pH koriguje samo, strava má vplyv len na pH moču a slín a tieto hodnoty nemajú priamy vplyv na zdravie ani na chudnutie.
@alaguema netvrdim ze schudne len z toho. Len to pomoze. Pravdaze je najdolezitejsia strava. Autorka chcela nieco co odvodni. A toto je prave na to. A viem ako funguje acidobazicka rovnovaha v tele. Ano telo to robi samo. Ale potrebuje na to mineraly, ktore ak nema dostatok v strave tak si berie so zasob. Tie su napr. v kostiach, ... Potom sa citime vycerpany, unaveny, vypadavaju nam vlasy, lamu sa nechty a celkovo je metabolizmus spomaleny. Ked je spomaleny tak nefunguje ako ma, teda nespaluje a tym priberame. No strava je zsklad. My sa snazime ludi naucit jest 5xdenne a ucime ich tiez ako to jedlo cca ma vyzerat. Toto je len plus. A co sa tyka MLM tak ano zarabaju vsetci. Ale ked mas iny produkt tak myslis ze ta reklama v TV je zadarmo a na bilboardoch. A v lekarni ked pytas radu tak vacsinou ti poradia to co maju urcene ze maju radit, cest vynimkam.
Ahojte. Chudnem zatiaľ 2 mesiace a dole šlo 9kg. Z váhy 80 kg. Ak to chcete tiež,ak chcete schudnut,citit sa zdravo a plne energie je najvyšší čas pustiť sa do premeny.
- Aj pre diabetikov, dojčiace, deti, intolerantných na laktózu
- NEČAKAJ diétu
- NEČAKAJ hladovanie
- NEČAKAJ drezúru v strave
ČAKAJ jedlo 5x denne
ČAKAJ správny pitný režím
ČAKAJ motiváciu, výsledky a podporu 🙂
@babika4590 Nestacilo ta upozornit v jednej diskusii? Reklamu si zaplat.
načo? pri vyváženej zdravej strave také nebudeš potrebovať... máš pocit že to bude pomôcka ale skôr ťa to bude lákať nedodržiavať pravidlá, lebo veď no čo, dám si to voľačo a to mi pomôže...