Sme od včera v karanténe prosím vas mam objednane nejaké balíky ma mi to kuriér doniesť nabuduci týždeň bývame v paneláku donesie mi to až lred dvere ci?
Zavolať tam, ze ste do xxx dna v karanténe. Kuriér obyčaje doručuje po prvé dvere, v dome je to brana,v bytovke vstupný vchod... záleží aj co, nábytok, ťažké spotrebiče.
Tu ide hlavne teraz,ze ste v karantene, napr.Slovenska pošta vtedy nedoruci. Tak maju na stránke.
@mariejenka dohodnúť sa so susedom že preberie a dá pred dvere?
Nám.doniesli ku dverám. Tiež som mala objednané dva balíky a keď volal kuriér, vysvetlila som mu že sme v karanténe a bez problémov vyniesol ku dverám bytu, aj jeden kuriér, aj druhý.
Ale dodám, že balíky som mala vyplatené, čiže to iba položili pred dvere a ja som si ich zobrala, až keď odišli. Iba som im zvnútra zakričala, že ďakujem.
Treba sa dohodnúť s kuriérom - buď prinesie alebo si to preberiete až po karanténe....Jeho povinnosť to nie je, tiež sa musia chrániť, takže odovzdávajú zásielky vonku.....Je to vyslovene na dohode s daným kuriérom....
@bloger nie je to zaplatené
@livuska124 aj ja mam zaplatené všetko 🙂
No v každom prípade sa pýtaj ich - my sme boli v karanténe kvôli + manželovi a keď som mu
Povedala že nemøžem preto prevziať balík tak ho to vôbec netrápilo. Normálne mi ho dal (len bývame v dome). Bolo treba aj platiť.
nemajú takú povinnosť záleží to od neho či ti to tak donesie bolo by dobré upozorniť ho že ste v karanténe a máte to dobierku či ako?