Donáška kvetov v Bratislave

tomaskuna
20. okt 2014

Ahojte, máte niekto skúsenosti s donáškou kvetov v Bratislave od kvetinárstva Prešporská púpava (http://presporskapupava.sk)? Prípadne máte nejaké obľúbené kvetinárstva na donášku?

homola
27. okt 2014

Videl som ich reklamu na facebooku, ale ešte som odd nich nič neobjednával. Kytice sa mi zdajú byť celkom pekné, možno využijem o chvíľku, keď má priateľka narodeniny. Dám vedieť.

tomaskuna
autor
30. okt 2014

@homola No veď toto, že mne s tiež veľmi páčia, aj keď sa kvetom moc nerozumiem, tak ruže tam majú podľa mňa úplne brutálne 🙂

tomaskuna
autor
3. nov 2014

Skúsil som od nich objednať kyticu. Komunikácia úplne bez problémov, kytica bola krásna, priateľka skoro omdlela 🙂 Zatiaľ som teda s nimi veľmi spokojný.

neskvicka
4. nov 2014

Ja ich poznám už trošku dlhšie. Objednávala som od nich už viacero kytíc, podľa mňa robia naozaj krásne kytice. Nikdy nebol žiadny problém, skúsim to s nimi aj nabudúce. Mamina má o chvíľku narodeniny, zase sa obrátim na nich, táto sa mi strašne páči http://presporskapupava.sk/pastel-kytica 🙂

darcekovyservis
29. nov 2015

http://darcekovyservis.sk

Nemáte čas, možnosť, prípadne ani chuť zháňať po meste kyticu a ešte navyše ju osobne odovzdať? Potom to nechajte naozaj na nás. Vaše lásky, blízkych, priateľov aj kolegov prekvapíme, potešíme a poďakujeme im za Vás.Doručenie kvetov v Bratislave a okolí denne od 9.00 do 17.00 hod. Rozvoz kvetín do 3 hodín od objednávky. Kytice doručujú ochotní a vyškolení kuriéri.Kvety od nás doručíme kam si budete priať: do hotelov, kancelárií, reštaurácií, do firiem i k Vám domov!

Naši klienti sú to najcennejšie, čo máme, a naše kvety sú najlepším darčekom pre ľudí, ktorých máte radi Vy. Objednávajte kvety od "darčekového servisu", venujte ich svojim blízkym a známym a dostanete veľa lásky a vďačnosti na oplátku. Darujte kvety! Prejavujte svoje emócie a city, urobte tento svet farebnejším a šťastnejším. Kvety doručujeme aj mimo Bratislavy pozri cenník sekcia cena doprava. Rozvoz kvetín môže byť realizovaný aj na adresu objednávajúceho s možnosťou platby v hotovosti na mieste. Môžete si tak objednať rozvoz kvetín napr. priamo domov. Kvety v našej ponuke sú denne čerstvé. Snažíme sa vychádzať v ústrety a uskutočniť Váš originálny nápad a priania k plnej spokojnosti zadávateľa, ale aj obdarovanej osoby.

rchachalak
24. jan 2023

Ahoj. Prešporská púpava už donášku žiaľ nerobí, zavreli prevádzky v centre a zostala im iba jedna v Cubicone. Na donášku kvetov v Bratislave môžeš využiť napríklad našu stránku www.eruze.sk 😉