Ahojte co znamenaju cisla nad klucom na Domacom telefone v panelaku lebo dnes mi to deti stlacaju cely den tak aby nebol problem dakujem
Deti sú celý deň samé doma? Asi nebudú malé, keď nato dočiahnu. Každý panelák to má inak nastavené. U nás sa dá týmto telefónom len otvoriť vchodové dvere a rozpravať s tým, kto je na druhej strane telefónu.
Ako dobre v poriadku asi zijeme v uplne inom vesmire nakolko moje deti nikdy niesu bez dozoru lebo vzdy viem kde su a co robia a ked su na stolicke stojim pri nich tak sa nemôze stat uraz a ako som pisala vysie nemam mi preco vadit ked do telefonu hovoria halo halo len nech nestlacaju cisla
@radkasswe Zopakujem. Ak do telefonu hovoria halo, halo, tak ich je pocut na druhej strane pri vstupe. Potesi, ak niekto bude potrebovat hovorit s niektorym z inych susedov. Ak by sa s tym takto hrali v kazdom byte, tak to mozu rovno odpojit a nechat len zvoncek a tlacitko otvarania. Z mojho pohladu to nie je hracka a detom radsej kupit telefony detske.
@cocolino234 že to vravíš práve ty 🙈 . Neviem, ako ty, ale ja čítam, že to robia celý deň, čiže opakovane tú stoličku dotiahnu a teda ja mám stoličky v kuchyni a telefón na chodbe, keď ta to už zaujíma. Raz sa stane, že deti idú a hrajú sa s tým, je normálne, že nikto nemá oči aj vzadu a potrebuje na wcko alebo varí, ale ona vyslovene píše, že celý deň. Preto som sa hneď na začiatku pýtala, či sú samé lebo som predpokladala, že sú to staršie deti, ked nato dočiahnu keďže viem, ako vysoko to v bytoch býva.
nič sa nestane ... pokiaľ nemáte nastavené volania po susedoch 🙂 Nikto to nevyužíva, je to úplne zbytočná funkcia domáceho telefónu .