Ahojte,
mate niekto skusenosti s domacou solnou jaskynou? Existuju dva druhy a vyraba ich ten isty vyrobca. Salin a Rosalin. S tym ze, su dve velkosti m2 na ktore sa daju pouzit. Najnizsia investicia je minimalne 99€. Len neviem ci sa mi ta investicia oplati a nikde na nete nie su ziadne skusenosti:-/
Nas syn ma stale problemy s prieduskami a hornymi dychacimi cestami chodime aj na diatermiu, uz dvakrat sme boli hospitalizovany☹ a uz by som to chcela zmenit.
Dakujem za kazdu odpoved 😉
@figurka1985
@maru1453 caute baby, chcem sa spytat, ci mate tu domacu solnu jaskynu, pomohla vam?
@cucu2 nekupili sme ju nakoniec. kupila som mamke len tu solnu fajku s tym, ze ak jej pomoze, tak potom zainvestujeme do jaskyne. avsak- tau fajku pouzivala asi 2 mesiace, a mala pocit, ze jej vysusuje hrtan. uz ju nepouziva....
@figurka1985 dakujem 😉
Nikto ziadne skusenosti?
Ja mam na predaj salin plus používaný 3x nakoľko moj manžel pri tom nevedel fungovat kychal cely deň 🙂
Ahoj, my sme jaskynu kupili. Maly pri nej spava, ide mu to ceke noci. Kasle, ale kasel nie je laryngalny ake vlhky a len rano vykaslieva. Inak su uz konecne pokojne noci. Mne sa ta jaskyna paci a nam pomaha.
@svetlanagab ahoj mozem sa spytat na dlhodobe skusenosti s tou jaskynou dcerka sa trapi dlhodobo so zapalmi dutin a kaslom . Naozaj ste spokojny pouzivate aj po tych rokoch ?
@enigmaenie ano, pouzivame ju stale ked je chory. Treba vymienat filtre, my menime cca kazde 3 mesiace, ked ide v kuse. Ked ju pouzivame len niekedy, najma v lete, tak staci aj neskor vymenit filter.
A nie je hlučny ten prístroj?
@sancia mne ani malemu nevadi. No moja svokra to musi vypnut, ked tam maly spi, lebo jej to vadi.
@sevzuz ahoj. Prave hladam informacie ohladom solnej jaskyne salin. Kupila si ju? Pomohla?
Ja ju zvazujem pre moju mamku, ktora trpi astmou, a nemoze v noci spavat... Snad by jej vedela aspon trochu pomoct 😉