Dokončenie vtipu

bloger
5. aug 2023

Baby pomôžete mi dokončiť jeden vtip? Nikdy som to nepočul. Chcem babke pomôcť vylúštiť osemsmerovku. Ten vtip znie takto: Prečo sa vlastne chceš dať rozviesť, Hilda? Pretože môj muž sa každú noc o druhej zobudí, v polospánku sa oblieka a chce......A dalej neviem ako to ide. Má to také dočiarkané, že to dalej nedáva zmysel. Ak niekto počul alebo by vedel poradiť budem vdačný.

h2
5. aug 2023

@bloger 🤔 Netuším, ale zaujalo ma to. Ak je to osemsmerovka, tak to nebude dlhé. Mohlo by tam byť "ísť domov"? (Akože si v polospánku myslí, že je u milenky? Viem, nie je to moc vtipné, ale to tieto krížovkové vtipy ani nebývajú.)

anavixy
5. aug 2023

Radsej sem odfot krizovku 🙂 alebo pouzi online krizovkarsky slovnik a mas vylustene

h2
5. aug 2023

@anavixy To som chcela aj ja napísať, nech to odfotí. Ale nie je to krížovka, ale osemsmerovka a babka to doškrtala, tak to asi nepomôže.

marcellka32
5. aug 2023

@bloger odfoť to sem dolustime to

duracellko
5. aug 2023

Prečo sa vlastne chceš dať rozviesť, Hilda? – Pretože môj muž sa každú noc o druhej zobudí, v polospánku sa oblieka a chce ísť domov!

anavixy
5. aug 2023

@h2 jaaaj ja ze krizovka 🙈 jasne… ale teda mala si pravdu 🙂

bloger
autor
5. aug 2023

@h2 Teda ty si dobrá presne tak to je. Super dakujem pekne aj ostatným babám. Veľká vdaka.

h2
5. aug 2023

😃😁