Dokonalý svet. Plánujete pozerať?

janka_a
6. sep 2010

ahojte, za polhodinku zacina na markize tento novy serial.. planujete pozerat?.. ake mate ocakavania? myslite si ze to bude konecne serial na "dlhe trate"?🙂

susanne21
6. sep 2010

ja sa chystám pozerať, uvidíme po prvej časti 🙂

janka_a
autor
6. sep 2010

@susanne21 aky mas na to nazor? mne to pride cele preafektovane take umele.. typicke pre karieristky..

paola881
6. sep 2010

další "skvelý" seriál.... 😖

janinah
6. sep 2010

pozerám jedným okom,ešte ma tam nič a nikto nezaujal, tá v tej čiernej farbe ladená čo neznáša deti je otrasná...

junovka
6. sep 2010

nic moc 🙄

kaktusik007
6. sep 2010

no neviem aky je dokonaly svet, avsak Dokonalý svět co ide na nove ma teda uputal a je fine 😉

janka_a
autor
6. sep 2010

@kaktusik007 na nove mozno ale ten na markize nestoji za vela..

kaktusik007
6. sep 2010

@janka_a no je to ako s ordinaciou... tiez tu na slovensku fakt nemusim, ale ordinace je v pohode... je to ale na slak trafenie, ze je tam takyto rozdiel... 😒

lubikaf
6. sep 2010

@kaktusik007 dokonaly svet, co ide na nove, je to iste, co islo teraz u nas na markize 😉 a mne sa to tiez pacilo 😉

lucyliu77
6. sep 2010

Zuzka Noriska by sa mala doucit slovencinu 😢

janka_a
autor
6. sep 2010

uvidime pri dalsich castiach😉 mozno boli az prilis velke ocakavania a takyto trosku gycovy serial malokto cakal😅-teda aspon mne takto tento serial pripada-

susanne21
7. sep 2010

@janka_a tak nejak, jediná normálna mi tam pripadala tá sestra tej modelky, čo ju chcú za asistentku

susanne21
7. sep 2010

@lucyliu77 ktorá tam bola norisová?? ja som ju tam nejak nespoznala 😒

lucyliu77
7. sep 2010

@susanne21 Sestra tej slovenskej herecky Sakalovej čo nu zobrali do tej firmy.

kaktusik007
9. sep 2010

ja som spokojna, prave som videla druhu cast na nova.cz a mozem povedat, ze ten serial sa im vydaril, ma to ironiu, vtip, a celkovo je to moj styl 😀
@lucyliu77 k tej norisovej slovencine - ved prezentuje sered, musi mat take narecie 😝
@lubikaf co hovoris na druhy diel? pacil sa?

lubikaf
10. sep 2010

@kaktusik007 hej pacil sa, som sa narehotala na niektorych hlaskach, a Kukura sa mi tiez lubil, ako to cele zahral 😉

a k tej Norisovej, no ja neviem, ci je to jej normalny prejav, ja som ju sem tam videla v tom seriali Letisko, co chodil na Prime uz davno, a tam tiez tak divno vypravala, sice po cesky, ale mi to pripadalo strasne divne, ako vyprava. no chcela by som ju pocut na zivo, nech viem 😉

kaktusik007
13. sep 2010

@lubikaf neviem, ja som ju videla aj vo filmoch, napr hrala v muzikali Rebelove, tam mala slovencinu ok, a pochybujem, ze by ju niekto daboval 😀 😀 😀 to s tou cestinou, to moze byt, len malo slovakov zvladne hovorit cesky bez hlupeho prizvuku 🙂 - ale to je tiez o tom, ze tu rec poznas dokonalo, takze si ten prizvuk vsimnes hned... to je detto ako rodely nemec si vsimne, ze tento clovek tu nemcinu ma ucenu 😉 proste norisova je mladunka, aj preto asi tu cestinu zvlada iba ako cudzi jazyk 😀