Baby prosím Vás vy tu viete kadečo. Dokola sa mi sníva 1 sen- svadba (nie vlastná) bez ženícha, nevesta v špinavých šatách, smutok. Svadobná hostina bez hudby. Už mám z toho husiu kožu. Hádam 4x do týždňa.
@veronika4495 práveže mne sa sny nesnivaju, alebo si vôbec na ne nespominam. Úplne som to vypustila z hlavy neriešila, veď pravda, sen... No ale stále dokola. Možno to je jediný na ktorý si spomínam a bude to tak do konca života :D
@marlenka222 skús pozrieť v snári, tak sú väčšinou sny opísané. No toto mi nič nehovorí, čo by to mohlo znamenať.
@marlenka222 v snare si pozri nevesta poprípade saty. tam je rozpísané aké saty. Hostina. Mne sa snívala hostina moja oslava narodenín a všetci boli v čiernom. Zomrel mi otec. Vždy sa mi sníva osoba alebo blízky tej osoby o ktorú sa jedna. Čiže teraz to bola moja oslava. Týkala sa mna. Čiže sa mi sníval kar.
@skvarocka môžem Ip?
@marlenka222 sny nic neznamenaju
@marlenka222 Mas dve varianty. Trapenie v manzelstve,prechadzate nejakou krizou,/alebo este len pride/,alebo smrt niekoho . Sprava o umrti. Jedno z toho to bude.
@marlenka222 Ja sa priklaniam,ale k prvej,kedze sa ti opakuju
He to len sen, nic to neznamena
@0izidora0 práveže teraz sme spokojní s manželom ale nie je to tak dlho čo to bolo inak. Správa o úmrtí v mojej rodine alebo v rodine toho na koho som svadbe bola? Svadbe bez ženícha
@marlenka222 Nie to nebude umrtie podla mna. Ty este vnutorne s tym bojujes,neviem co sa udialo. Je ti tym naznacovane,aby si sa pohla dalej.
@marlenka222 mozem sa mylit,ale skor si myslim,ze to bude takto,ako pisem.
@marlenka222 Mojej mame sa snivalo 1x v zivote,ze sa vydavala/ uz bola vydata/ na druhy den v praci ju skoro privalil stroj,mala male deti,keby tomu tak je,dnes tu uz nie je. Mne sa nedavno snivalo,ze ma chceli na silu vydat,nechapala som preco/ tiez vydata/cela rodina pritomna,bez pohostenia,vsetci smutni,cely den som nesla z bytu. Kazdy veri v co chce,no su mozno veci medzi nebom a zemou .Mam respekt.
@0izidora0 pre mňa je to zvláštne lebo mne sa sny skutočne nesnivaju iba ak také zvláštne. No a ešte teraz keď stále dokola.. tak mi to už dnes nedali pokoj.
@marlenka222 Nie nebala by som sa. Skor si myslim,to co som ti napisala. Tiez moc nie,ale mam respekt.
Myslim, ze sa ti sniva stale kvoli tomu, ze na to stale myslis, ze sa ti stale vracia a bojis, ze sa ti bude snivat zase :(
na internete máš kopec snárov, treba si tam pozrieť ale neber to automaticky ako nejakú predpoveď alebo čo 🙂 sny len naznačujú
@marlenka222 koho je ta svadba? Kto je nevestou?
ja ziram, kolko povercivych zien sa v tomto storoci najde. ze snar.. takych snarov mozem napisat .. no minimalne jeden za rok a vzdy tam bude nieco ine. ak to nieco znamena, tak jedine pre teba, pretoze podvedomie sa ventiluje v snoch. nebojis sa, ze ta tvoj muz opusti, nahodou?
@kiwi3 ja skôr žasnem nad logikou žien na mk. Ak sa niekto niečo opýta, skončí to beztak v rozchode, v rozvode, v podvádzani, psychickej poruche a podobne. Jooj čo tu všetky čítali červenú knižnicu značka harlequin? 🙂
@marlenka222 asi si len pozreli statistiky rozvodovosti
@kiwi3 :D to ma nenapadlo. Palec hore
Mne sa snival niekolko rokov sen, ze som nasla svoju mamu obesenu. Mali sme dobry vztah. Nic sa nestalo. Je to uz viac ako 20 rokov. Hod to za hlavu, neries to, netrap sa tym. Cim viac to budes riesit, tym dlhsie sa ti ten sen bude vracat.
@marlenka222 je to odzrkadlenie niečoho v Tvojom živote, nejakej traumy, ktorú si prežila a nespracovala, pravdepodobne zatlačila do pozadia (nevedomia) a do takého obrazu sa to prenáša, vôbec to nemusí mať nič spoločné so smrťou, svadbou, vzťahom a pod. čo si prežila čo bolo silné a nespracovala si to?