Ahojte zaujímalo by ma dokedy vaše deti bavila hra s kuchynkou, dcéra bude mať teraz 4 roky a uvažujem nad kúpou, len neviem či sa to ešte oplatí, je to celkom drahá záležitosť na to, aby sa s tým hrala len chvíľu. Ďakujem za odpovede 🙂
Syncek ma 3,5 a hra sa s nou denodenne
Ona má teraz takú malú plastovú, rada sa s ňou hraje, ale je fakt malá tak tam nemá veľa priestoru, chcela som práve takú nejakú veľkú, aby tam mohla mať aj rôzne spotrebiče a tak.
Aj naša dostala kuchynku keď mala 2 roky a dnes má 3,5 roka a hrá sa už s ňou málo. Predtým stále. Už ju bavia iné aktivity.
My sme kupovali na 2 roky a teraz ma 6 a hra sa s nou stale... a myslim ze este aj bude ked k nam pridu susedy tak sa tam hraju aj 8 rocne 🙂
Syn má dva a hráva sa s ňou aj jeho o 10 rokov starší brat😀
Moja 5 ročná sa hráva, aj jej 6,5 ročný brat.
Dakujem za odpovede, mám ešte mladšieho syna ten mal dva roky, tak sa pohraje ešte aj on. My ju mame v kuchyni a vari so mnou, tak kúpim teda tu väčšiu drevenú, dokúpime nejaké spotrebiče, snáď ich to ešte nejakú dobu bude baviť.
kamaratkina mala ma 7a este sa s nou hraje, zalezi aku lupis ona na taku vacsiu.moja mala ma 2 a uz sa hraje s kuchynkou