Ahojte, kedy ste zacali chodit s babetkami na dlhsie navstevy? My sa chystame -asi na 4 hodiny a riesim, ako to urobit s kojenim. Som zvyknuta kojit poleziacky-posediacky mi to ide len s vankusom na kojenie a teraz neviem, ci sa mam vypytat kojit u navstevy v spalni-pripada mi to blbe 😎
al. si mam priniest vankus na kojenie a kojit pred nimi?Ako ste to riesili? Al. ste chodili len na kratke navstevy?
susik, ja som ani nie kvoli sebe ale pre malu potrebovala sukromie, ju vsetko rozptylovalo a pila najlepsie ked sme boli sami v izbe v tichu...nikde nebol problem, povedala som ze potrebujem malu nakrmit a hned mi boli ponuknute rozne varianty 😉
susik77 - ked sme cestovali na dlhsie, tak po ceste som kojila v aute na zadnom sedadle /maly papal kazde dve hodiny/.
na navsteve sa nehanbi opytat sa, ci by si mohla ist do inej izby, kde budete mat s babom sukromie. kazdy normalny clovek to pochopi a urcite ti dovoli na chvilu sa niekde zavriet, kde mozes dat babu bez stresov napapat. 🙂
susík,moja malá potrebuje pri kojení kľud,lebo inak sa stále obzerá....pred svojimi kojím normál(samo,že musia trochu stíchnuť),no a inak poprosím o inú miestnosť,aby sme boli samé nerušené...je to úplne o.k.,som si istá,že Ti vídu v ústrety,len si povedz,čo potrebuješ.....aj ležať 🙂
susik aj mz kojime po leZIAcky, ale ked sme mimo domu matulko je navyknuty na klasiku..nema na vyber...ja by som to pomaly trenovala.
My sme v 4roch mesiacoch museli ist do mnichova a to bolo 9hodin v aute...a vzdy som kojila v zadu v aute...neviem ako by som riesila neustale sedenie...
skus i doma raz za cas to zmenit...
drzim palceky
Ahoj susik, ja som tiez zo zaciatku kojila len po leziacky, len ma potom nebavilo chodit len na kratucke prechadzky a vzdy sa domov vratit na kojenie a tak som hladala najpohodlnejsiu polohu po sediacky, aby sa mohol maly najest hocikde. Tiez mi to najprv neslo, ale teraz nakojim maleho hocikde, aj na navsteve, a aj v nakupnom centre rovno medzi ludmi. Skus si najst nejaku polohu bez vankusa. A potom, cim je babo vacsie, tym sa lepsie drzi a aj same sa pritiahne do dobrej polohy (aspon teda moj maly je taky) 🙂
susik, kojenie je fajn najma vtom, ze sa mozes zdrzat a babatku das papat zakazdym, ked si vypyta.
na navsteve sa vzdy opytam, ci mozem ist a vzdy vyjdu v ustrety 🙂 . vcera sme boli s kamosmi v podniku, tak som si dala stolicku obdalec, dala sa chrbtom k ostatnym a mala sa napapala
Tak ja som kojila u vsetkych mojich znamych v ich spalni. Vsetci mi vysli v ustrety. Dali mi vankuse, ztvorili spalnu, pustili ukludnujucu hudbu.....uplna pohoda.... A to ja som nekojla nikdy po leziacky....ale sukromie som vzdy vyzadovala. Ja som jedna z tych, co jednoducho nevytrci prso kdekolvek....
Sice je to prirodzene kojit, ale pre mna je neprirodzene, ak by malo vidiet moj prsnik kazde 2 hodiny kopec neznamych ludi....na to som prilis hanbliva. 😅
ja tiez ked som u znamych, tak ich poprosim o ich spalnu... a v pohode malu nakojim.. a navsteva pokracuje 😉 inak by som z domu ani poriadne nevystrcila nos 😉 mala si pyta cez den cca. kazde 3hod...
ja som do roka kojila hoci kedy a hocikde, teraz sa vacsinou presunieme, ale to je preto, aby mala nepytala hocikde a nedajboze netrhala zo mna tricko 😅 , ale ked sa neda presunut a je čas na mliecko, tak dam.... len u nas su to uz po vacsine blbe reci a otazky, ze to este kojis a do kedy budes a tie ma rusia 😉 😀
ja som kojila hocikde aj na navsetvach, to sme v podstate chodili od jej narodenia bez problemov. ak je to niekto blizsi tak sa kludne opytaj, ci by si si mohla s malou niekde lahnut.
Ahoj Susik, tak ja som zvyknutá kojiť hocikde, kedy si môj drobec vypýta... Ale chápem, že ak si zvyknutá ležmo, tak to môže byť trošička problém. 😅
A ku komu ideš na návštevu??? Lebo moji rodičia, svokrovci alebo kamoši, všetci vždy absolútne rešpektovali, keď som išla kojiť... aj keď len do kútika alebo i diskrétne pri nich v obývke... a tam sa našlo vžy veľa vankúšov... 😉
Alebo ideš k niekomu cudziemu??? 😉
My sme začali na návštevy chodievať určite až po 6-nedelí...