Ahojte baby, tie ktoré s tým máte skúsenosť, kto vás kontaktoval keď sa dohladavaju kontakty pozitívneho, vás doktor alebo Regionálny úrad verejného zdravotníctva? Včera mi prišiel papier od doktorky, aby som ju súrne kontaktovala, netuším prečo, ani nepoznám nikoho pozitívneho kto by ma mohol dať ako kontakt.
@martul papier až neskôr.ked už budeš v karanténe tak ti aj oficiálne príde odkedy dokedy.ale oni ti to najskôr zavolajú a povedia
ak by to bolo naozaj súrne tak doktorka resp. sestrička volá a neposiela papier
@budemmamca nám napríklad prišiel len mailom 🤷🏻♀️
a kontaktovala si ju teda?predpokladám,že papier neprišiel po 15hod...
@martul nie nie nebude covid neboj.to by ti už volali aby si ostala doma
Keby to bolo surne tak volaju. A poslat papier ze mas volat? To co je za jednanie?Ved maju na teba snad tel. cislo. Ozvi sa im cez tyzden, ale zas pretrhnut sa nemusis, zrejme ani oni sa netrhaju. A Covid kontakty dohladava RUVZ, to je ich povinnost.
@namornicka naša doktora je celá divná, keď je to také súrne tak mala volať, číslo má a nie to posielať poštou čo trvá min 2 dni, tak to nechápem🤭😉
@martul môže ísť o preventívnu prehliadku alebo očkovanie. Len nechápem,že nevolajú, nemailujú, v dnešnej dobe... neboj s covidom to nemá na 99,9% nič spoločné.
ruvz telefon sms a mail lekar nas nekontaktoval vobec
nie je bežné,že lekári majú tel.kontakt na pacientov
Veď aj ty jej pošli list, že čo chcela od teba keď ti pisala....😂😂😂
mna si obvodna takto zavolala, ked sa mi blizil termin preockovania, tak mozno to bude aj v Tvojom pripade daco take 🙂
nám takto chodia pozvania na preočkovanie (tiež sa to tam nepíše, len že "dostavte sa") na nejakej ešte komunistickej pohľadnici (cena v kčs) s vianočnými guľami (v lete) alebo šteniatkami alebo s mestom napr. Košice (sme z BA)
Ďakujem baby za odpovede, v pondelok dám vedieť. Dobrú noc.
Baby mali ste pravdu, bola to obyčajná preventivka😁, ďakujem vám za rady a pomoc.
@zuzanka.zuzu 😀😀😀
@nikiki29 ani nevolali z ruvz?
@budemmamca najprv volali, že sme boli v kontakte s pozitívnym, telefonicky objednali na odbery, my sme im dali náš mail a na ten potom v priebehu dňa poslali info o karanténe...
@nikiki29 áno tak sa to má robiť 😊😊
@martul urcite by ti neposlali papier. Kontaktuju hned telefonicky - RUVZ