Dodanie dobierky

timejka020
10. nov 2021

Ahojte ma s tým niekto skúsenosť Slečna tvrdí že už má balik doma no keď si to hodím do sledovania ukazuje mi to ze je to stále na pošte xo.myslite moze byť ze to pošta neskôr nahodí či už počítať s neprebratim balíkom

petulda333
10. nov 2021

Moze byt,ze neaktualizovali udaje. Tiez sa mi to stalo,balik doma a pisali mi kedy preberiem. Tam skm poslala foto,ze ho mam doma

ghostsgirl
10. nov 2021

@timejka020 podla mna ho kludne mohla prebrat. Mne takto pri jednej zasielke co som posielala uz pol roka svieti neprebrana, ale prebrana bola v skutocnosti. No tazko povedat, zatial by som nestresovala...posta je chaos sama o sebe

timejka020
autor
10. nov 2021

@ghostsgirl ďakujem ja som sa tým stretla prvý krát

timejka020
autor
10. nov 2021

@petulda333 ďakujem za info

zuzuliennka1
10. nov 2021

no len toto bude iny pripad podla mna. Bez zaplatenia dobierky by jej ho ani nedali, a ked to zaplati, tam je ciarovy kod, pani postarka to oskenuje a v appke to nabehne, tiez tu appku pouzivam. Nikdy sa mi nestalo, ze by sa to aktualizovalo neskor

timejka020
autor
10. nov 2021

@zuzuliennka1 no uvidim zajtra slečna sa mi zdala byť ferova tak prvý krát som takto poslala

ghostsgirl
10. nov 2021

@zuzuliennka1 praveze ja tiez pouzivam appku a neaktualizovalo sa to v tom pripade co som spominala...ale tak na 100% to vie len kupujuca ci prebrala

zuzuliennka1
10. nov 2021

@timejka020 uprimne drzim palce a dufam. ze sa mylim

zuzuliennka1
10. nov 2021

@ghostsgirl no mne osobne to v appke nabehlo zatial vzdy, a v podstate hned. Aj ked som odosielala ja, aj ked som preberala. Drzim autorke prsty, snad to bude ok

petulda333
10. nov 2021

@zuzuliennka1 aj ja som mala dobierku a aj ked balik bol doma,tak na stranke bolo,ze neprevzaty

miankass
10. nov 2021

@timejka020 ja som mala podobný prípad pred nedávnom, slečna mi vravela ze prebrala, a neprebrala až o 2 dní, tiež som posielala na dobierku. Asi nemala peniaze len nechcela napísať, ale dobre ze prebrala, aj keď nemusela klamať že prebrala keď nie 🙂 tak snáď preberie aj tebe.

dnld
10. nov 2021

Veď zavolaj na poštu, máš aj číslo zásielky, povedia ti či je tam alebo nie.