https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/717575-...
Ja nerozumiem preco sa hnevaju okradnuty dochodcovia , vsak sme demokracii
Radost tu zit, nie?
💃
ved aj ti hore kradnu.
Polovica národa to takto chcela, nie? A tieto "finančné záležitosti" sú stále len to menšie zlo, ktoré smeromafia napáchala a napácha.
Podla mna super ☺️ sutaj Estok sa stazoval , ze mame preplnene vaznice , nevidim problem
zmenili mi nazov diskuzie malo tam byt :
Takto je to spravne tak to ma byt , ludia to chceli...
Ficov sociálny štát v praxi. A komu sa nepáči, je protislovenský živel a Sorosov agent.
"Po zverejnení nálezu pléna Ústavného súdu bude zásadným spôsobom upravený rozsah škody, ktorá v prípade oboch obžalovaných radikálne zmení právnu kvalifikáciu ich konania."
Chapete ten skok cez niekoľko levelov? Z obzvlášť závažného zločinu na prečin. Stali sme sa El Dorádom zločinu 😳
cca 53% voličov to chcela, tak čo je na tom čudné?!
Preferencie pojdu hore, dakujeme, ze nas okradate, tlieskame vam a volime znova!
Presne taketo pripady som ocakavala a bude ich viac 😔.
Ja nerozumiem kde sa stratilo pismenko “v” v komunikacii. Cim dalej, tym viac to vidavam.
Bolo to aj odvysielané na markíze. Pamätám si tú reportáž. Hyenizmus čo mu urobili. Dúfam ale, že tá úžera im už neprejde.
ty kokos, tak to je svinstvo na svinstvo, ja neviem, prečo maju v našom štate kvitnut ruže len kriminalnikom
Keď to voličovi smerakov ukážem, tak pre nich je to len, ved aj ostatní by ničili slovensko tiež, dôležité, že tam nie sú progresivci.
Toto je inak výborná taktika Fica, vytvorí nepriateľa a pri každej nepríjemnej príležitosti ho vytiahne a ludia si povedia no ved hej, aspoň tam nie sú progresivci.
Už sú znovu na slobode, môžu pokračovať.
Dvojica podvodníkom z Mníška nad Hnilcom, ktorá v minulom roku podviedla dôchodcu z Gelnice o 83-tisíc eur a rodinný dom, sa už druhýkrát ocitla na slobode.
Obaja sa odvolali. Krajský súd v Košiciach rozsudok zrušil, spis vrátil do Spišskej Novej Vsi a z vyšetrovacej väzby ich prepustil.
https://www.aktuality.sk/clanok/vdv7Hu5/podvodn...
.... pomohli mu aj štátne orgány... možno "sám pán Fico" a preto ho bude okradnutý dôchodca voliť ďalej, veď štát mu predsa pomohol.... :D :D :D