Pred chvilou volal neaky pan ocinovi na pevnu linku ze dobry den pan ...... mate syna toho a toho?Vas syn sposobil havariu v Trnave je v nemocnici a treba to riesiet ze ako sa dohodneme?Ocino je po baypase tlak mu vyskocil na 200 takto sa zahravat zo zravim ludi !!!!!! Brat sa akurat objavil vo dverach tak mu padol kamen zo srdca.Skoda ze volali na pevnu linku inak by som nevahala a nahlasila to policajcom😒A brat nemohol sposobit havariu lebo nema vodicak ked im to ocino povedal polozili .
Je to síce podvod starý niekoľko rokov, ale ohlásiť to môžeš, aj keď volali na pevnú linku. Zrejme to bude niekto z bližšieho okolia, keď vedel aj presné mená.
No a čo, že pevná linka, aj toto si vie polícia zistiť.
@patus_2 mne keby niekto takto zavola hned infarkt !
Polícia stále na tieto podvody upozorňuje. Ocko mal šťastie.
Toto sa deje stále, treba otca poučiť nech také hlúposti ani nepočúva a zloží telefón.
@bloger Mal velke my chodime okolo neho ako v bavlke aby sa nerozculoval aby bol v pohode a hentaky bezcitny ludia co sa zahravaju zo zdravym ludi by si zasluzili😒
Môjmu mužovi volali že prekročil povolenú rýchlosť a či mu prišiel papier o tom. Že ako to mieni ďalej riešiť. Položil ich
veď toto je staré ako Praha.....
V Bratislave chytili a obvinili podvodníka, ktorému seniorka zaniesla 10-tisíc do odpadkového koša
Seniorka vybrala tisíce eur z účtu, lebo mala strach. Uverila, že jej príbuzná zapríčinila dopravnú nehodu s vážne zraneným dieťaťom.
Naco mu nechavate pevnu linku? Naucte ho s mobilom a cudzie hovory nebrat. 🥱
Potrebuje vôbec prijímať hovory z neznámych čísel? Treba mu zablokovať cudzie čísla. Neviem či sa to dá nastaviť na pevnej linke, ak nie potom zrušiť pevnú linku a dať mu mobil na ktorý sa mu dovolajú len ľudia zo zoznamu. A poučiť ho o podvodníkoch, aj o tých čo chodia od domu k domu.
@brloh Dakujem za rady snad si uz da pozor😒
asi pred mesiacom dcére oznámili nejakí tĺci, že nemala zaplatenú dialničnú známku a ako sa to teraz ide riešiť - nech si rozmyslí...
dcéra má 15 r tak typkovia sa troška sekli.... 😀😝
Mne raz volali akoze zo Slov. Sporitelne, ci som autorizovala platbu vo vyske par sto €. Nemame v SLSP ucet, takze to bolo hned jasne. Vyzvala som typka, nech povie moje meno. Samozrejme, nevedel to v tej chvili overit, heh. No, riadne som ho vysmiala a poslala do … prec.