Dobrý šampón na vlasy

20. apr 2020

Ahojte viete mi poradit dajaky dobry šampón na vlasy? Ma dakto skúsenosť s Milva alebo Yves Rocher? Poslednou dobou som skusila sampon Šauma a ešte Garnier ale po nich ma strasne svrbi hlava a poslednou dobou mi začali strašne padat vlasy uz neviem co robiť stým.Ďakujem

adamol
20. apr 2020

Kerastase, je síce drahý ale účinný a fakt pomáha. Mne veľmi sedí aj Garnier rada botanic therapy. Milva bola za mňa celé zle, yves roscher iba pekne voní to je celé. Ale sto ľudí sto chutí 🙂

autor
20. apr 2020

Ďakujem kuknem na internete ten karastase radsej si priplatim ako daco lacne zasa kúpiť a nevediet sa doskrabat zasa ešte som skusala s lekarne sampon pantenol ci tak dajako sa volal ale po nom som mala take suche vlasy a uz ma to prestava bavit pomalicky 😂

77kacena
21. apr 2020

no zo šampónmi je to ťažké, čo jednej sedí druhej nemusí ja som spokojná so šampónmi s tiande striedam ich podla nálady a keď som mala problém s pokožkou hlavy pomohlo mu raz za týždeň som namasírovala so soľou s kryštálmi mŕtveho mora a odvtedy mám pokoj, ak by si chcela viem ta dať aj do skupiny so skúsenosťami s touto kozmetikou

annlia
21. apr 2020

Skúšala som šampóny od Milvy a za mňa nie. Vlasy som mala suché ako slamu a nedali sa rozčesať, pritom som používala aj kondicioner. Vodičky a toniká celkom fajn🙂Vyskúšala som rôzne šampóny, rôzne značky a zatiaľ som ukotvila pri značne Cien z Lidl.