Ahojte, poraďte mi dobrú značku mobilu ktorý neseká, samozrejme okrem Iphone. Momentálne mám Motorola G60 a niekedy viac.
Ďakujem.
@markusrasford Ma problem s datami-roaming.
Nejde ani tak o značku,ako o model...
Model danej značky za 120€ a za 900€ je veľký rozdiel.Napíš v akej cenovej kategórií hľadáš telefón a potom môžeme radiť
Ja potrebujem vlajkovú loď ,keď som si kupovala mobily okolo 300€ tak mi po čase sekal každý ,nestíhal mi 😅😅
Cena od 300 - 500€
@lenkag21 https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/...
Mam napr.A52s 5G - funguje ok. Dalsi 7 rocny Redmi Note 4 a minimalne 16 rokov ma Nokia 6120c.
Ja osobne keby som výhodne nekúpila s23 s cashbackom a odpredajom atď...tak by som išla do Google Pixel asi...
Alebo by som pozrela nejaký Xiaomi...konkrétny model ťažko povedať,je ich toľko aj podobných,že to chce obetovať tomu čas pozrieť ich podrobne a ty asi vieš najlepšie čo preferuješ a čo musíš mať a čo nie..
Na Samsung modeloch mne osobne vadia Exynosy...ale zas ja som ja a veľa ľuďom nevadia,takže dá sa stredná trieda kúpiť aj zo Samsungu..
Zaujímavé bývajú aj tie neznáme značky parametrami,ale ťažšie sa zháňa príslušenstvo a tiež neviem ako je to so servisovaním...
Ale je to ťažko niekomu radiť...mne sa napríklad nepáči prostredie Motoroly ,je mi nesympatické ,takže každému niečo iné vyhovuje,ale zas mala čisté prostredie neprepchaté somarinami čo je plus...ťažko radiť takto všeobecne,treba sa zamerať na konkrétne parametre.🤷♀️😅
Najrychlejsie na trhu su Oneplus.. napr Oneplus 11 ak zohnaš za normalnu cenu. Tie rychlostou prekonaju ako iphony tak samsungy
Prosim poradi mi niekto ktory z tychto mobilov vybrat? Hlavne kvoli foteniu deti a celkovej spolahlivosti.
Samsung A34 5G
Motorola Edge 40 Neo 5G
Honot Magic5 Lite 5G
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Xiaomi Redmi Note 13 Lite
Dakujem
@ttmarek xiomi 13 lite
@markusrasford Rozmýšľam nad ním, neseka sa ?
Samsung A54