Dobrý mobil

3. feb 2024

Ahojte, poraďte mi dobrú značku mobilu ktorý neseká, samozrejme okrem Iphone. Momentálne mám Motorola G60 a niekedy viac.
Ďakujem.

markusrasford
3. feb 2024

Samsung A54

niekto2hy
3. feb 2024

@markusrasford Ma problem s datami-roaming.

lenkag21
3. feb 2024

Nejde ani tak o značku,ako o model...
Model danej značky za 120€ a za 900€ je veľký rozdiel.Napíš v akej cenovej kategórií hľadáš telefón a potom môžeme radiť

lenkag21
3. feb 2024

Ja potrebujem vlajkovú loď ,keď som si kupovala mobily okolo 300€ tak mi po čase sekal každý ,nestíhal mi 😅😅

autor
3. feb 2024

Cena od 300 - 500€

egonsk
3. feb 2024

@lenkag21 ked ti seka mobil, asi mas vela appiek v pozadi beziacich, to neni uz tak problem mobilu, ako jeho majitela. Aj najlepsi stroj ked zahltis, tak kolabuje.

niekto2hy
3. feb 2024

@lenkag21 https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/...
Mam napr.A52s 5G - funguje ok. Dalsi 7 rocny Redmi Note 4 a minimalne 16 rokov ma Nokia 6120c.

lenkag21
3. feb 2024

@egonsk s21 slapala jak hodinky,aj s23 mi slape.😁 Nestíhali mi tie slabšie modely,o telefón sa viem starať.

lenkag21
3. feb 2024

@niekto2hy to je v poriadku a super,že máš telefón,ktorý ti vyhovuje.🙂
Každý používame telefón inak.Takže ťažko porovnávať.Niekomu vyhovuje aj foťák na 250€ telefóne,mne by nevyhovoval.🤷‍♀️

niekto2hy
3. feb 2024

@lenkag21 Jaj myslis ,,online"? 😀

lenkag21
3. feb 2024

Ja osobne keby som výhodne nekúpila s23 s cashbackom a odpredajom atď...tak by som išla do Google Pixel asi...
Alebo by som pozrela nejaký Xiaomi...konkrétny model ťažko povedať,je ich toľko aj podobných,že to chce obetovať tomu čas pozrieť ich podrobne a ty asi vieš najlepšie čo preferuješ a čo musíš mať a čo nie..
Na Samsung modeloch mne osobne vadia Exynosy...ale zas ja som ja a veľa ľuďom nevadia,takže dá sa stredná trieda kúpiť aj zo Samsungu..
Zaujímavé bývajú aj tie neznáme značky parametrami,ale ťažšie sa zháňa príslušenstvo a tiež neviem ako je to so servisovaním...
Ale je to ťažko niekomu radiť...mne sa napríklad nepáči prostredie Motoroly ,je mi nesympatické ,takže každému niečo iné vyhovuje,ale zas mala čisté prostredie neprepchaté somarinami čo je plus...ťažko radiť takto všeobecne,treba sa zamerať na konkrétne parametre.🤷‍♀️😅

lenkag21
3. feb 2024

@niekto2hy tak niekto si pozrie recept,odpíše na správy,spraví 5 fotiek...a niekto je celý deň na sociálnych sieťach,nakupuje,pracuje cez mobil,fotí xy fotiek ,zahrá hru..🤷‍♀️😅

drago12587
2. mar 2024

Najrychlejsie na trhu su Oneplus.. napr Oneplus 11 ak zohnaš za normalnu cenu. Tie rychlostou prekonaju ako iphony tak samsungy

ttmarek
9. mar 2024

Prosim poradi mi niekto ktory z tychto mobilov vybrat? Hlavne kvoli foteniu deti a celkovej spolahlivosti.
Samsung A34 5G
Motorola Edge 40 Neo 5G
Honot Magic5 Lite 5G
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Xiaomi Redmi Note 13 Lite
Dakujem

markusrasford
9. mar 2024

@ttmarek xiomi 13 lite

uctik
24. aug 2024

@lenkag21 veľa aplikácii sťahuješ 😅

lenkag21
27. aug 2024

@uctik ani nesťahujem,ale vyťažujem mobil dosť😂dlho som bola za to,že stredná trieda mi stačí,ale nestačí...teraz som spokojná👍😅

uctik
5. sep 2024

@lenkag21 Čo ty tam na tom telefóne pozeraš, priznaj sa 😂, ale nie 😅, jasne ked ti stredna trieda nevyhovovala tak fajn, ale za mna aj stredna uplne staci, nemam taky pocit ze vacsine ludi by nestacila, ale je to na kozdom.

uctik
6. sep 2024

@markusrasford Rozmýšľam nad ním, neseka sa ?

lenkag21
7. sep 2024

@uctik ja všetko riešim cez mobil 😄😁
Áno na striedme používanie stredná trieda úplne stačí...na pozretie fb,písanie cez messenger,nejaká easy hra a občas niečo pozrieť na internete,či odfotiť si niečo tak super 👍👍...