Ahojte baby, neviete o nejakom dobrom kreme na ruky? Celorocne mam zacervenale okolie nechtov, kazdy vecer kremujem, ale stale mam suche ruky a velmi citlive, dost casto sa mi robia zadery. Najlepsie by bolo keby to bolo dajme tomu nieco protizapalove co sa da dostat bud normalne v drogerii alebo lekarni. Poznate nieco take? 🙂
Neutrogena alebo naša indulona s nechtikom. Ja teda používam krém od Lush, ale ten sa dá kúpiť len vo Viedni. Alebo aj krém na ruky od JUST je fajn.
Dexeryl krem na ruky. Poradila kozna a po rokoch konecne mi nieco pomohlo
Kerasal, volnopredajna mast na velmi suchu pokozku, uzasny na suche paty aj na ruky. Otec mal strasne suche kolena, az skoro ako keby zrohovatela koza, a toto jedine mu pomohlo.
Dufam ze pomoze aj Vam!😉
Mne nezabrala ani neutrogena, ani indulona a poskusala som kopec kremov, az som skusila flexitol
A ten mi sadol
taktiez partner ma alergiu na chlad a tomu tiez pomaha flexitol
Urcite skuste kupel na ruky v dubovej kôre krasne zregeneruje ;)
@elisimek Môj muž používal Neutrogenu, ale už to nie je to čo bývalo, buď sa zmenila receptúra alebo mu je to už slabé. On máva v zime hrozné ruky, celé popraskané, suché. Dlane, hánky všetko.. Teraz sme skúsili KAMEDIS Topic skin krém na tvár a telo a nevie si vynachváliť. Používame ho celá rodina lebo je to vhodné od narodenia, čiže jednoducho povedané používame ho všetci a na všetko :D
@lenka15101510 ahoj, mozem sa spytat kde ho dostat? Vdaka
@mimachicha ahoj, ja som z Nitry a majú ho tu v kamennej predajni Centrum zdravia ale dá sa to objednať cez internet https://www.collagen-placenta.eu/sk/16/4/topic-... a asi aj v lekárňach by ti to vedeli objednať.
Nechtíková indulona je najlepšia na toto 🙂
Od cien
@elisimek ja mam dobrú skúsenosť s krémom neutrogena.staci máličko,ni je veľmi mastný, rýchlo sa vstrebáva a ma aj hojivé účinky.alebo skúste na zadery balzam na pery potrieť na noc.